Unde mergem în vacanță? Te inspiri la Atelierele de Idei Unica

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 12:24
Nu știi unde să mergi în vacanță în această vară? Te ajutăm noi! Unde poți petrece clipe de neuitat și unde te poți relaxa chiar dacă ai copilul cu tine și care sunt drepturile tale când călătorești în Uniunea Europeană poți afla la cea mai nouă ediție a Atelierelor de Idei Unica.

Joi, 20 iunie, patru specialiști și pasionați de călătorie vin în centrul comercial ParkLake și te vor învăța ce poți face pentru a avea parte de vacanța perfectă, chiar dacă nu e plănuită din timp.

Invitații Atelierelor de Idei Unica

Corina Caragea – prezentatoarea Știrilor Sportive Pro TV

Unde mergem în vacanță? Te inspiri la Atelierele de Idei Unica

Corina Caragea este cunoscută întregii țări ca prezentatoarea Știrilor Sportive de la Pro TV. Însă nu mulți sștiu că frumoasa brunetă este pasionată de călătorii și deseori împărtășește frumusețea locurilor pe care le descoperă pe contul ei de Instagram. Corina ne va povesti în cadrul Atelierelor de Idei Unica despre experiențele atât plăcute cât și neplăcute avute în diverse părți ale lumii.

Irina Chirițoiu – directoarea Centrului European al Consumatorilor

Unde mergem în vacanță? Te inspiri la Atelierele de Idei Unica

Irina Chirițoiu este directoarea Centrului European al Consumatorilor, organizație nonguvernamentală internațională care ajută consumatorii gratuit, informându-i asupra drepturilor pe care le au când achiziționează produse sau servicii din spațiul Uniunii Europene. Irina va vorbi despre cele mai întâlnite probleme ale turiștilor români, despre cum își pot apăra drepturile și recupera cheltuielile în diverse situații și despre utilitatea aplicației ECC Net Travel.

Atena Boca – fondatoarea La Primul Bebe

Unde mergem în vacanță? Te inspiri la Atelierele de Idei Unica

Atena Boca este fondatoarea comunității „La Primul Bebe”, care are peste 52.000 de membri activi și își desfășoară activitatea în 17 orașe din România. Acum, „La primul bebe” reprezintă cea mai activă și mai amplă comunitate online de la noi, cu peste 100 de evenimente organizate, în ultimii 5 ani, și cu peste 20.000 de părinți prezenți la acestea.Antreprenoarea vine la Ateliere să vorbească despre ce înseamnă să pleci în vacanțe fără copii, când ai deplasări sau călătorești mult. De asemenea, ea va da câteva sfaturi de călătorii pentru tinerele mame.

Ruxandra Radu – manager Outgoing Perfect Journey

Unde mergem în vacanță? Te inspiri la Atelierele de Idei Unica

Ruxandra Radu este manager Outgoing Perfect Journey și vine la Atelierele de Idei Unica pentru a vă da câteva idei de locuri pe care le puteți vizita în vacanțe, asta dacă încă nu ai decis ce vei face în această vară. De asemenea, ea va recomanda părinților câteva parcuri de distracții pentru ca și cei mici să aibă parte de o vacanță de vis. Și chiar dacă ne aflăm în mijlocul verii este bine să ne pregătim și de vacanța de iarnă. De aceea Ruxandra ne va da câteva tipsuri pentru ultima vacanță din an.

La finalul evenimentului găzduit de ParkLake, participantele vor primi un cadou din partea Revistei Unica și a partenerului Clineo.

Participarea la eveniment se face doar pe bază de înscriere: https://bit.ly/2IGKmFZ

Accesul minorilor la eveniment este strict interzis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter