Vino la Atelierele de idei, să afli mai multe despre pasiunile tale

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:47
Revista Unica te invită la o nouă ediție a Atelierelor de Idei Unica, ce va avea loc pe 7 iunie 2018, de la ora 19:00, la centrul comercial ParkLake din bd. Liviu Rebreanu nr. 4, București. Tema întâlnirii este "Despre pasiuni și dezvoltare personală". Găsești detalii despre cum să te înscrii pe acest link.

Atât pentru copii, dar și pentru adulți, explorarea pasiunilor, a hobby-urilor, este o latură importantă a dezvoltării personale. Pentru cei mici, de cele mai multe ori aceasta este calea prin care ei își descoperă vocația profesională. Însă acest lucru rămâne valabil și la vârste adulte, nu de puține ori dovedindu-se că, după o vreme, multe persoane și-au schimbat traiectul profesional, transformând ceea ce credeau că este doar un hobby, o modalitate de relaxare și de petrecere a timpului liber, într-o meserie propriu-zisă și o sursă de venit.

Despre toate aceste lucruri vom vorbi pe 7 iunie, la Atelierele de Idei cu tema „Despre pasiuni și dezvoltare personală „.

Cine sunt invitații de la Atelierele de Idei Unica din 7 iunie:

Lecția de actorie cu Andreea Vasile

Andreea VasileAndreea Vasile a studiat actoria la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. A apărut în numeroase emisiuni și seriale TV  („La urgență”, „iComedy, „Umbre”), joacă în spectacole de teatru precum  „Jake si femeile lui” (Teatrul Metropolis), „Tartuffe”(Teatrul „Maria Filloti”), „Reguli de viață” (Teatrul de Comedie) sau „Niște fete” (Teatrul Nottara). De asemenea are roluri principale în lungmetraje („De ce eu?”, de Tudor Giurgiu, „Fixeur”, de Adrian Sitaru). În curând, o veți putea vedea și în „Charleston”, al lui Andrei Crețulescu,  care va avea premiera în iunie 2018.

Andreea Vasile susține și cursuri de actorie pentru neprofesioniști și va vorbi, la Atelierele de idei Unica, despre importanța artei dramatice în dezvoltarea personalității fiecăruia dintre noi.

Atelier de voce cu Lucia Ciobotaru

Lucia Ciobotaru

Lucia Ciobotaru este cântăreață si profesor autorizat de tehnică vocală completă, având o experiență de peste 10 ani ca profesor de canto. Lucia a lucrat în Olanda cu diverși artiști pe care i-a îndrumat în tehnica vocală și lucrul în studio, dar și în România, unde s-a ocupat de antrenarea echipei Loredanei Groza de la emisiunea Vocea României.

La Atelierele de Idei Unica, Lucia ne va ajuta să descoperim lucruri mai puțin cunoscute despre vocea noastră:  volum, respirație, efecte vocale, articulație, îmbunătățirea modului de a vorbi, dar și plăcerea de a cânta, pur și simplu.

Despre motivație și inteligență emoțională cu Ștefania Voia

Stefania VoiaȘtefania Voia este psiholog educațional și psihoterapeut de formare cognitiv comportamentală, cu competențe în terapia schemelor și terapia sistemică cuplu-copil-familie. Ea face parte dintre invitații speciali ai revistei la noua ediție a Atelierelor de Idei Unica și ne va clarifica diverse aspecte legate de motivație, inteligență emoțională și importanța gestionării emoțiilor.

Vino să-l cunoști pe Șerban Copoț

Serban CopotA făcut lupte libere de la 5 ani. A făcut yachting de la 10 ani. A fost membru al formației Animal X, despre care spune că a fost un vis din adolescență transformat în realitate. A înființat Asociația Generația Verde, cu scopul de a aduce pe agenda publică subiectul ecologiei și a protecției mediului. Este un părinte dedicat nu numai propriului copil, ci și dezvoltării noilor generații, prin numeroasele acțiuni educative pentru copii în care se implică. Pe scurt, Șerban Copoț este un om activ, ambițios și care a descoperit cum să-și ducă pasiunile la un nivel superior, lucruri despre care va vorbi și în calitate de invitat la viitoarea ediție a Atelierelor de Idei Unica.

Cum te înscrii la Atelierele de Idei Unica

Îți reamintim că evenimentul va avea loc pe 7 iunie, de la ora 19:00, la centrul comercial ParkLake din București. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Tot ce ai de făcut este să completezi formularul de înscriere.

Sursa foto: arhiva Unica

S-ar putea să te intereseze și:

Atelierele de Idei Unica – Secretele unei familii aproape perfecte

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter