Vino la Atelierele de Idei Unica să-ți dăm sfaturi pentru o vacanță perfectă!

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:47
Vrei să ai o vacanță frumoasă, fără griji și fără cheltuieli inutile? Sau poate vrei să spui că vara asta ai încercat o experiență nouă în concediu, dar  nu știi ce să alegi? Te invităm joi, 5 iulie, la ParkLake, la Atelierele de Idei Unica, pentru a primi cele mai bune sfaturi pentru o vacanță perfectă. Află aici cum te poți înscrie gratuit. Grăbește-te, locuri limitate!

Pentru că știm că ești o persoană ocupată, dar că-ți dorești ca fiecare lucru de care te ocupi să-ți iasă perfect, ne-am gândit ca, în această perioadă de concedii, să-ți dăm o mână de ajutor cu organizarea vacanței la o nouă ediție a Atelierelor de Idei Unica, ce se va desfășura pe 5 iulie 2018, la centrul comercial ParkLake din București, de la ora 19:00, și va avea ca temă „Sfaturi pentru o vacanță perfectă”.

Cine sunt speakerii invitați la Atelierele de Idei Unica

Nu nu te invităm să vorbim neapărat despre destinația viitoarei tale vacanțe – tot ce se poate că ai ales-o de ceva vreme! Dar credem că ți-ar prinde bine totuși câteva trucuri, așa că le-am invitat să-ți împărtășească informații valoroase și experiențe utile pe Ana Călugăru, PR Manager eJobs, Irina Scarlat, Country Manager Revolut, Corina Drugan, de la școala de yachting SetSail, și actrița și vedeta tv Monica Bârlădeanu.

Ana Călugăru – radiografia concediilor în România

Ana Calugaru

Ana Călugăru

Ana Călugăru lucrează la eJobs, cel mai mare portal de recrutare de personal online, care desfășoară regulat studii despre piața muncii din România. Unul dintre studiile recente se referă la felul cum ne luăm concediu, mai precis la cum mulți dintre noi luăm și munca în vacanță, ceea ce nu e tocmai bine… Ana vine la Atelierele de Idei Unica să ne explice cum, în ultimii ani, ne facem loc în bagaj mai degrabă pentru laptop decât pentru o carte bună…

Monica Bârlădeanu, despre plăcerea de a călători

Monica Barladeanu

Monica Bârlădeanu

Una dintre cele mai sexy actrițe și prezentatoare de televiziune, Monica Bârlădeanu vine la Atelierele de Idei Unica să ne povestească  despre experiențele sale din vacanțe și călătorii diverse și să ne dezvăluie care sunt piesele vestimentare și accesoriile pe care și le pune în bagaj pentru a arăta wow indiferent de meridian sau de fusul orar.

Irina Scarlat știe ce să faci ca să nu te întorci falit din concediu

Irina Nicoleta Scarlat

Irina Nicoleta Scarlat

Irina Scarlat are peste zece ani de experiență în tehnologie, marketing și managementul proiectelor și al echipelor. Spirit antreprenorial, conduce operațiunile Revolut în România și se asigură că ajută românii să fie din nou în control atunci când vine vorba de bani. Irina ne va furniza tot felul de ponturi financiare la îndemâna oricui care ne vor ajuta să cheltuim mai puțin și să ne bucurăm mai mult de vacanțele noastre, în special de cele în străinătate.

Vacanță pe mare cu Corina Drugan

Corina Drugan

Corina Drugan

Fie că ai luat până acum sau nu contact cu lumea navigației, SetSail Nautic School te poate ajuta ca, în acest concediu, să-ți dezvolți abilități noi și să-ți împlinești aspirația de a deveni navigator. Nu este nici pe departe atât de greu sau de scump cum s-ar putea să crezi. Corina Drugan vine la Atelierele Unica să ne vorbească despre una dintre pasiunile în creștere în rândul românilor.

Te așteptăm să ne cunoaștem la Atelierele de Idei Unica având tema „Sfaturi pentru o vacanță perfectă”! Îți reamintim că evenimentul va avea loc pe 5 iulie 2018, la centrul comercial ParkLake, de la ora 19:00. Află tot ce trebui să faci pentru a putea participa gratuit din linkul de înscriere la eveniment. Grăbește-te, locuri limitate!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter