Vino la Atelierele de Idei Unica să afli cum să te pregătești pentru sezonul petrecerilor

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:47
Revista Unica te invită la Atelierele de Idei XXVIII, având tema "Cum să te pregătești pentru sezonul petrecerilor". Întâlnirea cu cititoarele revistei va avea loc joi, 26 aprilie, de la ora 19:00, la centrul comercial ParkLake. Află aici cum poți câștiga o invitație gratuită.

Invitații speciali ai noului Atelier Unica sunt cântăreața Andreea Bălan, creatoarea de modă Elena Perseil, make-up artistul Dana Argeșan și fotograful Tiberiu Arsene . Vei putea să afli de la ei tot ce trebuie să știi despre ținutele adecvate evenimentelor  la care vei participa în acest sezon: de la petreceri precum nunți sau botezuri, până la întâlniri cu foștii colegi de liceu sau de facultate ori petreceri glam, tematice, organizate cu diverse ocazii, de către companii sau branduri. Și, nu în ultimul rând, cum să imortalizezi cu stil acele momente minunate.

Cine sunt invitații care vor vorbi la Atelierele de Idei Unica XXVIII

Andreea Bălan, secrete din  culisele unei nunți de poveste

Andreea Balan

Cântăreața Andreea Bălan a avut o nuntă de vis

În urmă cu doar un an, Andreea Bălan se căsătorea cu George Burcea pe o plajă de pe coasta Pacificului, la apus, reeditând momente din serialul lor preferat, din anii ’90, “Sunset Beach”.

Acum, Andreea vine să ne povesteacă întâmplări din culisele unei ceremonii extrem de emoționante, dar și cum își pregătește ea ținutele de ocazie. Vei avea prilejul să-ți satisfaci o mulțime de curiozități în legătură cu această îndrăgită vedetă!

Elena Perseil despre ținutele de ocazie

Elena Perseil

Creatoarea de modă Elena Perseil

Cu 15 ani de experiență în dezvoltarea propriului brand, designerul Elena Perseil aduce modei românești creativitate, feminitate și glamour.  Rochiile de ocazie semnate Elena Perseil sunt brodate manual, delicate și senzuale, realizate din mătase și dantelă. Elena ne va vorbi despre ce este „in & out” în acest sezon în materie de rochii de seară, rochii pentru mirese, dar și domnișoare de onoare, nașe și alte persoane care au nevoie de o ținută ceremonială, linia sa de creații „bridal” fiind extrem de apreciată.

Puteți admira creațiile Elenei pe site-ul său, elenaperseil.com, sau direct în showroom.

Totul despre make-up cu Dana Argeșan

Dana Argesan make up artist

Make-up artistul Dana Argeșan

Una dintre cele mai titrate make-up artiste de la noi, Dana Argeșan, este invitată ca speaker la Atelierele de Idei Unica. Dana ne va oferi trucuri valoroase în materie de machiaj pentru ocaziile speciale – cum să ne creăm un look de seară care să ni se potrivească și să fie, tototdată, asortat ținutei noastre.

Iar cele care nu se simt stăpâne în tehnica machiajului sunt invitate la lecții de automachiaj, la școala condusă de Dana Argeșan. Detalii pe visiomakeup.ro.

 Fotografii cu stil, chiar și cu telefonul – sfaturi de la Tiberiu Arsene

Tiberiu Arsene

Fotograful Tiberiu Arsene

„Într-o lumină bună, oricine poate fi frumos”, spune Tiberiu Arsene. Și ar trebui să-i dăm crezare, întrucât în ultimii opt ani el a și-a pus amprenta asupra a numeroase proiecte foto, de la pictoriale de frumusețe și de modă în numeroase reviste (inclusiv pentru mirese) până la reclame și evenimente diverse.

Tiberiu ne va explica cum să obținem fotografii frumoase la evenimente, ținând cont de lucruri simple pentru un fotograf, dar cărora oamenii obișnuiți nu le dau atenție. Astfel, după Ateliere, vei fi capabilă să faci chiar și selfie-uri mult mai reușite.

Descoperă lucrările fotografice ale lui Tiberiu pe www.tiberiuarsene.com

 

Cum te înscrii la Atelierele Unica

Accesează acest link și completează formularul până pe 26 aprilie, ora 10:00. Toate persoanele înscrise participă la o tragere la sorți prin care pot câștiga o invitație gratuită la Atelierele de Idei Unica XXVIII având tema „Cum te pregătești pentru sezonul de pretreceri”, care va avea loc joi, 26 aprilie, de la ora 19:00, în incinta centrului comercial Parklake, de pe bd. Liviu Rebreanu nr. 4, sector 3, București.
Câștigătorii vor fi anunțați printr-un e-mail de confirmare.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter