Vino la Atelierele de Idei UNICA să afli secretele unei familii aproape perfecte

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:47
Pentru că pe 15 mai este sărbătorită Ziua Internațională a Familiei, ne-am hotărât să dedicăm acestei zile o ediție a Atelierelor de Idei UNICA! Astfel, te invităm joi, pe 10 mai, de la ora 19.00, în ParkLake Shopping Center, pentru a afla secretele unei familii aproape perfecte, în cadrul celei mai noi întâlniri Atelierele de Idei Unica!

Pentru a afla detalii despre cum te poți înscrie, click AICI.

Cine sunt invitații care vor vorbi la Atelierele de Idei Unica, ediția a XXIX-a

Invitații speciali ai noului Atelier UNICA sunt Florina Onețiu (coach ICF și psiholog), Andreea Bragă (președinta Centrului FILIA), Alex Căciuloiu (psiholog și psihoterapeut) și prezentatorul TV Cove. Alături de ei, vom încerca să aflăm ce înseamnă o familie aproape perfectă, cum putem comunica mai eficient în relația de cuplu, dar și cum putem trece peste eventualele provocări, pe care orice familie le întâlnește la un moment dat.

Florina Onețiu, coach ICF și psiholog

Florina are 9 ani de experiență în domeniul dezvoltării personale și ne va vorbi despre comunicarea în cuplu – cum să comunicăm mai eficient cu partenerul, cum să ne ascultăm mai bine partenerul, cum să trecem mai ușor peste diferențele dintre noi și cum să ne dezvoltăm pe plan personal, într-o relație de cuplu.

Florina Onețiu

Andreea Bragă, președinta Centrului FILIA

Feministă convinsă, Andreea se implică, de mai bine de 9 ani, în combaterea tuturor formelor de violență împotriva femeilor și în promovarea unei abordari feministe incluzive care să țină cont de interesele diverse ale femeilor. La Atelierele de Idei UNICA, ea ne va vorbi despre stereotipuri, egalitatea de gen, familiile monoparentale, dar și despre violența asupra femeilor. Toate argumentele sale sunt bazate pe date concrete, după o îndelungă cercetare și experiență în domeniu.

Andreea Braga, centrul FILIA

Alex Căciuloiu, psiholog și psihoterapeut

Alex Căciuloiu ne va vorbi, la această ediție a Atelierelor UNICA, despre idealizarea relației de cuplu, despre perfecțiunea jucată a familiei/cuplului, despre cum putem trece (mai ușor) peste un divorț, dar și despre provocarile familiei monoparentale.

alex caciuloiu, psiholog

Gabriel Coveșeanu, prezentator TV

Gabriel Coveșeanu, sau mai simplu Cove, prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, ne va fi și el alături la Atelierele de Idei UNICA, ediția a XXIX-a. La 43 de ani, Cove are o familie fericită alături de soția lui, Florentina, și de băiețelul lor. Cu toate acestea, Cove mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, pe care a reușit să-l integreze perfect în noua sa familie. Prezentatorul TV ne va vorbi despre experiența lui personală în acest sens, despre cum a reușit să gestioneze această situație din viața sa, dar și despre familie, în general.

cove

Cum te înscrii la Atelierele de Idei UNICA

Pentru a participa la cea de-a XXIX-a ediție a Atelierelor de Idei UNICA, accesează acest link și completează formularul de înscriere, cu datele tale, până cel târziu la data de 9 mai, ora 10:00. Toate persoanele înscrise participă la o tragere la sorți prin care pot câștiga o invitație gratuită. Câștigătorii vor fi anunțați printr-un e-mail de confirmare, în data de 9 mai, până la ora 14:00.

Cea de-a XXIX-a ediție a Atelierelor de Idei UNICA are loc joi, 10 mai, de la ora 19.00, în ParkLake Shopping Center.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter