Vino la Atelierele de Idei Unica să vorbim despre cum să locuim frumos

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:47
Joi, 4 octombrie 2018, de la ora 19:00, revista Unica organizează o nouă întâlnire intitulată Atelierele de Idei Unica, ce va avea loc la centrul comercial ParkLake. Tema de discuții se intitulează "Idei pentru casa de vis", iar participarea este gratuită. Tot ce trebuie să faci pentru a avea șansa de a câștiga o invitație este să completezi formularul din link.

Ești pasionat de decorațiuni interioare? Faci fotografii cu clădiri frumoase din orașul tău sau din locurile pe care le vizitezi? Ai vrea să-ți renovezi apartamentul, dar nu știi de unde să începi cu proiectul? Sau poate visezi să-ți construiești propria ta „casă pe pământ”? Dacă ai răspuns da la cel puțin una dintre întrebări, tema de discuții a viitorului Atelier de idei Unica ți se potrivește mănușă!

Cine sunt invitații speciali la Atelierele de Idei Unica

Ediția din 4 octombrie, care are ca temă „Idei pentru o casă de vis”, îi are ca invitați pe arhitecții Monica Sache și Omid Ghannadi și pe specialista în domeniul financiar Ancuța-Carolina Stanciu. Lor li se alătură jurnalista Lorena Buhnici, care, alături de soțul ei, George Buhnici, deține o casă unică – una dintre puținele case inteligente din lume.

Omid Ghannadi, despre cum să pui imaginația la lucru

Omid GhannadiArhitect cu o intuiție puternică, plin de inventivitate, Omid dă caracter fiecăruia dintre proiectele sale, iar designul capătă noi sensuri prin munca sa, devenint un stil de viață funcțional. Cunoscut publicului prin participarea sa la emisiunea “Visuri la cheie” de la Pro TV, Omid vine la Atelierele de Idei să ne explice cum se pot transforma fanteziile în proiecte viabile și cum să ne ajute să ne facem o idee despre cum pot fi folosite materialele, texturile și culorile în designul de interior pentru a ne transforma locuința într-un cămin adevărat. Aflați mai multe despre munca și preocupările lui Omid de pe blogul său.

Monica Sache, despre rolul arhitectului

Monica SacheMonica Sache este o tânără arhitectă din cadrul biroului de arhitectură Tag Architecture, pe care revista Unica a descoperit-o cu ocazia organizării primei ediții a Galei Unica. Atunci, Monica a creat o statuetă-gigant, sub forma unei elegante siluete feminine, care a constituit punctul central al decorului scenografic din cadrul galei, apreciat de majoritatea celor prezenți.

Monica Sache vine la Atelierele de idei Unica să vorbim despre importanța alegerii serviciilor unui arhitect de fiecare dată când vrem să construim, să modificăm sau să renovăm un imobil, indiferent că vorbim de un apartament oarecare, o casă nou-nouță sau o locuință rustică.

Ancuța-Carolina Stanciu, despre cum cheltuim banii pentru casă

Ancuta StanciuAncuţa-Carolina Stanciu este redactor şef al FinancialIntelligence.ro și are 20 de ani de experiență în jurnalism economic. A fost coordonator și organizator a numeroase conferinţe, dedicate unor domenii de interes public.

Și, pentru că achiziția unei case sau bugetul destinat unei renovări sau mutări pot ascunde destule capcane financiare, Ancuța ne va explica, pas cu pas, la ce să fim atenți și cum să folosim instrumentele financiare în domeniul imobiliar pentru a ne bucura cu adevărat de proiectul nostru legat de casă sau redecorat.

Lorena Buhnici, proprietara celei mai inteligente case din România

Lorena BuhniciSătui de neajunsurile traiului la bloc și de poluarea metropolitană, jurnaliștii Lorena și George Buhnici au decis să-și ridice o casă a lor, dar nu una oarecare, ci una care să încorporeze tehnologiile noi.

Lorena a scris pe blogul ei despre tot procesul ridicării noii case și o face în continuare, referindu-se la subiecte are ne interesează pe toți – lumina în camera copilului, alegerea pernelor sau a unui model de tapet.

Lorena vine la Atelierele de Idei să ne explice cum au construit și mobilat o casă complet sustenabilă, una dintre puțineale care “premium passive” din întreaga lume. Abia așteptăm să tragem cu ochiul în casa viitorului!

Nu uita să poți câștiga o invitație gratuită completând formularul din acest link.

Sursa foto: arhivele personale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter