Vino la Atelierele de idei Unica, să vorbim despre vacanțele copiilor educați

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:47
Nici pe timpul verii, Atelierele de Idei Unica nu iau vacanță. Și știți cine nu mai iau vacanță? Părinții! Tema de discuție a noii întâlniri cu cititorii, care va avea loc pe 9 august, de la ora 19:00, la centrul comercial ParkLake din București, se intitulează "Ce-și doresc copiii în vacanță". Aflați detalii despre cum vă puteți înscrie în acest link.

Iată cine sunt speakerii de la Atelierele de Idei Unica din 9 august 2018: Andra Pascu, soția bloggerului de călătorii Răzvan Pascu, Cristina Andone, autoare de cărți pentru copii, activist educațional și trainer de creativitate, Ela Crăciun, jurnalistă și blogger de parenting, însărcinată cu al treilea copil, și Mădălina Gîdiuță, proprietara grădinițelor Butterfly.

Cristina Andone: „E amuzant să fii cult”

Cristina AndoneCristina Andone este scriitor, activist educațional și trainer de creativitate. Cărțile sale, „Povești din Pădurea Muzicală”, vândute în 125.000 exemplare, își propun să îi familiarizeze pe copii cu muzica clasică. Astfel poate Bach nu va mai fi ruda mai săracă a lui Maybach sau… a lui Hornbach. Iar Chopin nu va mai suna a variantă de „shopping”, cu ultima consoană neglijent aspirată. Cristina va vorbi la Atelierele de Idei Unica despre cât de amuzant este să fii cult și cum poveștile îi pot apropia pe copii de frumusețea muzicii clasice.

Andra Pascu: „Bebelușii sunt fericiți că merg alături de părinții lor”

Andra PascuMama de doi băieți și cu o viață profesionala intensă, Andra Pascu călătorește  frecvent alături de soțul ei, bloggerul de călătorii Răzvan Pascu, dar și împreună cu cei doi copii ai lor, Alex (3 ani) și Vlad (6 luni). Andra ne va împărtăși din experiența personală despre cum este să călătorești pe distanțe relativ mari în compania copiilor.

Mădălina Gîdiuță: „Dincolo de cunoștințe, trebuie să-i învățăm pe copiii noștri valori, atitudini, aptitudini”

madalina gidiuta foto cristi duminecioiuAntreprenoare și mamă, Mădălina a demarat proiectul grădinițelor Butterfly în urmă cu peste un deceniu, iar acum păstorește,alături de colegele sale, peste 200 de copii anual, pe care îi educă prin joacă. Chiar dacă ea însăși este o profesionistă în educație, Mădălina îndeamnă părinții să-și asculte cât mai mult instinctul când vine vorba de propiii lor copii. La Atelierele de idei Unica, ea va vorbi despre alegerea unei grădinițe, despre activitățile after-school și despre cei șapte ani de-acasă.

Ela Crăciun, despre echilibrul dintre relaxare și control în vacanță

Ela CraciunEla Crăciun este jurnalistă și blogger de parenting, fiind în prezent însărcinată cu cel de-al treilea copil. Cu alte cuvinte, o „supermom” cu care poți sta de vorbă despre orice legat de sarcină și de copii și despre care poți fi sigur că te va informa cu maximă corectitudine asupra oricărui subiect.

Ela vine la Atelierele de Idei să ne povestească despre activitățile gratuite pe care le poți face cu copiii tăi până începe școala și despre cum să-ți faci copilul fericit în vacanță, în general și, mai ales, despre cât este relaxare și cât control în perioada vacanței de vară.

Nu uita că poți câștiga o invitație gratuită la Atelierele de Idei Unica din 9 august completând formularul de participare. Toate persoanele care vor câștiga o invitație vor fi anunțate în ziua evenimentului, pe e-mail. Vă așteptăm la ParkLake, pe 9 august, de la ora 19:00!

Sursa foto: arhivele personale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter