Vino la Atelierele de Idei Unica să vorbim despre viața în doi!

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48
Revista Unica te invită la Atelierele de Idei Unica - ediția XXVI -, eveniment care va avea loc în data de 8 februarie, la Parklake, de la ora 18:30. Tema noii întâlniri cu cititoarele revistei este axată pe problemele de cuplu și se intitulează "Diferențele care ne țin împreună". Participarea este gratuită. Află aici cum te poți înscrie.

Invitații noii ediții a Atelierelor de Idei Unica sunt: Anca Serea (vedetă TV), Andreea Mihaela Retea (blogger), Iuliana Alexa (redactorul-șef al revistei Psychologies) și Alex Căciuloiu (psihoterapeut), care vor dezbate diverse teme legate de viața de cuplu, dragoste, despărțire, diferențele psihologice dintre cele două sexe, totul asezonat cu povești personale.

Cine sunt invitații care vor lua cuvântul la Atelierele de Idei Unica

Anca Serea

Anca Serea

Anca Serea este vedetă TV, blogger, fotomodel, soția artistului Adi Sână și mamă a cinci copii superbi. Anca vine la Atelierele de Idei să ne povestească despre ce înseamnă romantismul într-o familie numeroasă și care este secretul păstrării sentimentelor și a candorii iubirii indiferent că ești o persoană publică sau o mamă ocupată.

Andreea Mihaela Retea

andreea retea

Andreea Mihaela Retea este jurnalist și blogger. Pe andressa.ro, blogul său personal, a împărtășit mereu cu cititorii săi informații despre viața ei personală, că s-a căsătorit, ca a devenit mamă, iar, recent, că a divorțat. Care sunt pașii pentru a te reface după o astfel de criză pe plan personal, ne va spune Andressa, din experiența ei personală.

Iuliana Alexa

Iuliana AlexaIuliana Alexa este redactor-șef al revistei Psychologies încă de la apariția primei ediții a revistei. Iuliana a absolvit Facultatea de Litere și este coach. Ea va vorbi despre diferențele de dezvoltare psihologică între fete și băieți de la vârsta copilăriei și până la stadiul de adult și cum sunt modelate aceste diferențe de biologia fiecărui sex, dar și de influențele sociale și culturale.

Alex Căciuloiu

Alex CaciuloiuAlex Căciuloiu este un psiholog-psihoterapeut care abordează frecvent în practica privată situațiile de criză în cuplu (infidalitate, dinamici disfuncționale). Este co-dezvoltator al Psihomedeor.ro.

La Atelierele de Idei Unica el va  vorbi despre identitatea de sine și limitele sănătoase în relație, precum și despre provocările dezvoltării personale în cuplu.

 Cum poți participa la Atelierele de Idei Unica

Completează acest formular până pe 7 februarie, ora 12:00. Locurile sunt limitate, toți înscrișii intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații.
Dacă te afli printre câștigători, vei primi un e-mail de la echipa Unica în data de 8 februarie, după ora 14:00. La eveniment este obligatoriu să vii cu revista Unica, ediția de februarie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter