Giulia Anghelescu, invitată la Atelierele de Idei Unica. Vino și tu pe 6 iulie la ParkLake Shopping Center

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48
Sport, stil de viață sănătos, nutriție, detox, cum să-ți îndeplinești visele... La ediția din 6 iulie a Atelierelor de Idei Unica vei afla tot ce trebuie să știi despre cum poți avea o avea o viață relaxată, în care mișcarea, alimentația și dezvoltarea personală se pot îmbina în așa fel încât să te trezești în fiecare dimineață motivată și plină de energie.

Vor vorbi despre aceste subiecte Nadine Voindrouh, Cori Grămescu, Ileana Badiu și Giulia Anghelescu.

Noua ediție a Atelierelor de Idei Unica va avea loc joi, 6 iulie, de la ora 19:00, la ParkLake Shopping Center (Strada Liviu Rebreanu, nr. 4, București).

Cum te înscrii la Atelierele de Idei Unica

Completează acest formular până cel târziu în data de 5 iulie, la ora 12:00. Locurile sunt limitate, toți înscrișii intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații. Dacă te afli printre câștigători, vei primi un e-mail de la echipa Unica în data de 5 iulie, după ora 14:00.

Invitatele Atelierelor de Idei Unica din 6 iulie

Nadine Voindrouh

Atelierele de Idei Unica - 6 iulieiulie

Îndeplinește-ți visele! Acesta este mesajul pe care Nadine (coach motivațional) îl transmite în cadrul cursurilor, seminariilor și atelierelor despre care poți afla intrând pe site-ul ei, nadinevoindrouh.com. La Atelierele de Idei Unica, ea te va învăța cum să-ți construiești viața pe care ți-o dorești.

Cori Grămescu

Atelierele de Idei Unica - sport, nutitie si zen

Coach de lifestyle și nutriție, Cori Grămescu îți va oferi câteva informații esențiale despre ce înseamnă o dietă personalizată de slăbire și ce tipuri de antrenament sunt recomandate pe timpul verii.

Ileana Badiu

Atelierele de Idei Unica - sport, nutitie si zen

De la Ileana Badiu (owner  super40.ro) vei afla ce înseamnă pentru ea stil de viață sănătos și care sunt atuurile unei femei la 40 de ani. De asemenea, va vorbi și despre unul dintre cele mai dezbătute subiecte ale momentului – detoxul.

Giulia Anghelescu

Giulia la Atelierele de Idei Unica

Dacă vrei să afli cum se descurcă Giulia cu un program încărcat, între evenimente, concerte și creșterea copiilor și reușește să arate atât de bine, vino s-o întâlnești la Atelierele de Idei Unica! Ea îți va povesti și despre cum a slăbit rapid după ce a născut a doua oară, iar experiența ei sigur te va motiva să faci anumite schimbări în viața ta.

Nu uita să completezi formularul de înscriere  până pe 5 iulie, ora 12:00!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter