Vino s-o cunoști pe Feli la Atelierele de Idei Unica!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48
Pe 1 martie, revista UNICA te așteaptă la Atelierele de Idei Unica – ediția XXVII –, eveniment care are loc la ParkLake Shopping Center, de la ora 18:30. Cititoarele revistei prezente la noua ediție vor parte la o discuție plăcută și interesantă despre frumusețe – din interior în exterior și

în toate formele ei. Cei patru speakeri își vor expune ideile pe tema „Agenda frumuseții“.  Participarea este gratuită. Află aici cum te poți înscrie.

Invitații ediției din luna martie a Atelierelor de Idei UNICA sunt: Feli (artist), Thea Haimovitz (specialist dermato-cosmetic), Diana Ionescu (make-up artist) și Dana-Ruxandra Panghe (beauty editor UNICA). Speakerii vor vorbi despre care e cel mai potrivit mod de a avea grijă de tenul tău atunci când nu ai timp să îți îndeplinești ritualul de frumusețe sau când călătorești, vom afla recomandări prețioase pentru tenurile cu tendință acneică, ne vom pune la curent cu trendurile în make-up pentru 2018 și, nu în ultimul rând, vom dezbate cele mai frecvente mituri despre frumusețe.

Hai să cunoști invitații de la Atelierele de Idei UNICA!

Feli

Feli Atelierele de Idei UNICA

Feli este minunată, are o voce specială și transmite vibrații pozitive la fiecare dintre aparițiile ei în public, artista fiind și imaginea campaniei „Mamă și Fiică“ inițiată de Oriflame. Împărțindu-se în permanență între concerte în toată țara și emisiuni de televiziune, UNICA o provoacă pe artistă să ne spună secretele ei pentru a-și păstra tenul sănătos și radiant în ciuda vieții agitate. La finalul discursului ei, vedeta va răspunde întrebărilor din public!

Thea Haimovitz

Thea Haimovitz Atelierele de Idei UNICA

Thea Haimovitz este specialist dermato-cosmetic și fondatoarea Laboratoarelor Thea, centru dermato-cosmetic care vine cu soluții complexe pentru cei care se confruntă cu acneea și care suferă de diverse afecțiuni ale tenului. În cadrul următoarei ediții a Atelierelor, Thea va sublinia încă o dată regulile de care să ții de cont atunci când îți dorești un ten sănătos și frumos.

Diana Ionescu

Diana Ionescu Ateliere de Idei

 

Diana Ionescu este make-up artist și joi, 1 martie va vorbi publicului despre ce reprezintă machiajul în ziua de azi, cât de dependente suntem de el versus trendurile în make-up pentru anul 2018. Ca specialist în make-up și make-up artist pentru numeroase celebrități din România, ponturile Dianei sunt cu atât mai valoroase în contextul social de azi, unde imaginea contează și încrederea în sine poate fi cu ușurință știrbită dacă nu îți cunoști adevărata valoare.

Dana-Ruxandra Panghe

Dana-Ruxandra Panghe Atelierele de Idei

 

Dana-Ruxandra Panghe este beauty editorul UNICA, are o experiență de peste zece ani în jurnalismul glossy și e pasionată de știința din spatele produselor de machiaj și de îngrijire. Dana ne va vorbi despre miturile în machiaj, cât de mult este marketing și de ce calitatea produselor de îngrijire nu este întotdeauna garantată de prețul mare al acestora.

 Cum poți participa la Atelierele de Idei UNICA

Completează acest formular până pe 28 februarie, ora 12:00. Locurile sunt limitate, toți înscrișii intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații.
Dacă te afli printre câștigători, vei primi un e-mail de la echipa UNICA în data de 28 februarie, după ora 14:00. La eveniment este obligatoriu să vii cu revista UNICA, ediția de martie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter