Vino s-o cunoști pe Oana Cuzino, pe 25 ianuarie, la Atelierele de Idei Unica!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48
Oana Cuzino este una dintre invitatele unei noi ediții Atelierele de Idei Unica, ce va avea loc pe 25 ianuarie, de la ora 19:00, la ParkLake Shopping Center (Bd. Liviu Rebreanu, nr. 4).

Alături de Oana Cuzino, vei avea ocazia să-i întâlnești pe Miruna Stănculescu (psihoterapeut), pe Ciprian Teleman (consultant Qualians România) și pe Adrian Asoltanie (trainer educație financiară). Cu expertize din domenii diferite, invitații Atelierelor de Idei Unica vor vorbi despre cum să-ți stabilești strategia pentru 2018.

Vei afla cum să-ți stabilești obiective realiste pentru un an, cum să-ți planifici analize sau investigații în funcție de vârsta pe care o ai și cum să îți gestionezi finanțele pe termen lung, mediu și foarte scurt.

Cum poți participa la Atelierele de Idei Unica?

Completează acest formular până cel târziu în data de 24 ianuarie, la ora 12:00. Locurile sunt limitate, toți înscrișii intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații.

Dacă te afli printre câștigători, vei primi un e-mail de la echipa Unica în data de 24 ianuarie, dupa ora 14:00. La eveniment este obligatoriu să vii cu revista Unica, ediția de ianuarie.

Invitații Atelierelor de Idei Unica

Oana Cuzino

Vino s-o cunoști pe Oana Cuzino, pe 25 ianuarie, la Atelierele de Idei Unica!

Oana Cuzino este medic primar geriatru, doctor în știinte medicale și jurnalistă, prezentatoare a emisiunii tv „Ce se întâmplă doctore?”. Ea îți va oferi informații foarte utile despre cum să-ți faci planul în privința sănătății pentru tot anul. Ce analize trebuie să-ți faci în funcție de vârstă (20, 30, 40 sau 50 de ani) și care sunt așa numitele „probleme minore” pe care, uneori, ești tentată să le ignori, crezând că nu sunt importante.

Miruna Stănculescu

O nouă ediție Atelierele de Idei Unica va avea loc pe 25 ianuarie, de la ora 19:00, la ParkLake Shopping Center

De la psihoterapeutul Miruna Stănculescu așteptăm răspunsuri la una dintre întrebările pe care oricine și le pune la început de an. Cum să-ți setezi obiectivele pentru 2018 în mod realist, în așa fel încât să le și respecți până la sfârșitul anului?

Ciprian Teleman

O nouă ediție Atelierele de Idei Unica va avea loc pe 25 ianuarie, de la ora 19:00, la ParkLake Shopping Center

Ciprian Teleman, consultant Qualians România, va oferi câteva idei despre cum să-ți faci o strategie pentru o perioadă foarte lungă de acum încolo și despre lucrul esențial la care trebuie să te gândești: ce vrei și de ce ai nevoie pentru a obține ce dorești pe termen lung.

De asemenea, va vorbi și despre principiul ikigai, secretul japonez pentru o viață lungă și fericită. Potrivit acestuia, fiecare persoană ar trebui să aibă un motiv pentru care se trezește dimineața. Un motiv care să-i aducă o bucurie interioară.

Adrian Asoltanie

O nouă ediție Atelierele de Idei Unica va avea loc pe 25 ianuarie, de la ora 19:00, la ParkLake Shopping Center

De la Adrian Asoltanie, trainer educație financiară, vei afla ce personalitate financiară ai și cum să îți gestionezi finanțele pe termen lung, mediu, dar și în fiecare zi. De asemenea, Adrian Asoltanie va oferi sfaturi și idei practice despre cum să reușești să economisești bani.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter