Vino s-o întâlnești pe Andreea Raicu, pe 12 octombrie, la Atelierele de Idei Unica!

De Carmen Ghibuțiu, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48
Andreea Raicu este una dintre invitatele unei noi ediții Atelierele de Idei Unica, ce va avea loc pe 12 octombrie, de la ora 19:00, la ParkLake Shopping Center (bd. Liviu Rebreanu, nr. 4).

Alături de Andreea Raicu vei avea ocazia să le întâlnești pe Dana Sota, consultant de beauty, pe Laura Pascu, PR ECC România, și pe Diana Plăcintescu, medic dermatolog. Invitatele Atelierelor de Idei Unica vor vorbi despre capcanele frumuseții, tema acestei ediții.

Cum poți participa la Atelierele de Idei Unica

Completează acest formular până pe 11 octombrie, ora 12:00. Locurile sunt limitate, toți înscrișii intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații.
Dacă te afli printre câștigători, vei primi un e-mail de la echipa Unica în data de 11 octombrie, după ora 14:00. La eveniment este obligatoriu să vii cu revista Unica, ediția de octombrie.

Invitatele Atelierelor de Idei Unica

Andreea Raicu

Vino s-o întâlnești pe Andreea Raicu, pe 12 octombrie, la Atelierele de Idei Unica!

Dacă îți dorești o schimbare în viața ta, vino la Atelierele de idei Unica, să afli despre „90 de zile – programul care îți schimbă viața”, plannerul creat de Andreea Raicu. „Este știintific demonstrat că un lucru poate să devină obișnuință dacă îl faci în mod constant, timp de 90 de zile. Pornind de la această idee, împreună cu echipa mea, am conceput  planner-ul de 90 de zile, care să te ajute să-ți urmărești activitățile zilnice și, în același timp, să poți dezvolta un obicei nou sau să renunți la unul vechi”, spune Andreea.

Dana Sota

Vino s-o întâlnești pe Andreea Raicu, pe 12 octombrie, la Atelierele de Idei Unica!

Cu o experiență de ani de zile în consultanța de beauty, Dana Sota va vorbi despre frumusețe așa cum o percepe, dincolo de partea estetică. Frumusețea are un înțeles holistic, spune ea. Nu este suficient să folosești o cremă anume. Aspectul exterior îngrijit trebuie să fie în concordanță cu un corp sănătos și un echilibru interior.

Laura Pascu

Vino s-o întâlnești pe Andreea Raicu, pe 12 octombrie, la Atelierele de Idei Unica!

Laura Pascu, PR ECC România, lucrează în domeniul drepturilor consumatorilor de aproximativ 15 ani, facilitând relația dintre Centrul European al consumatorilor, jurnaliști și parteneri media. Ea ne va oferi sfaturi despre shoppingul online în general și al cosmeticelor în special, precum și alte lucruri utile unor consumatori informați. Este omul care întotdeauna are un sfat bun pentru un cumpărător nedumerit, derutat sau chiar păcălit.

Diana Plăcintescu

Atelierele de Idei Unica

Diana Plăcintescu, medic dermatolog, va vorbi despre cum trebuie să-ți îngrijești pielea în sezonul rece. Vei afla ce trebuie să schimbi în ritualul tău de îngrijire și care sunt produsele pe care este recomandat să le folosești când se răcește vremea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter