BITOLIA GALLERY: modă, artă, lux și spații unicat pentru evenimente memorabile

De Unica.ro, pe
Din luna decembrie Bucureștiul are o nouă destinație pentru shopping și evenimente: BITOLIA GALLERY, un mix original de servicii premium, care sunt disponibile într-una dintre cele mai elegante clădiri istorice renovate, aflată  în zona Dorobanți. 

Lansarea BITOLIA GALLERY a reunit peste 100 de perssoane – jurnaliști, stiliști, influențatori și celebrități, aceștia bucurându-se de o experiență specială, o contribuție având și momentele artistice susținute de către  Cezar Ouatu și Horațiu Boșca. Astfel, Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Majda, Adelina Pestrițu, Anca Sînă Serea, Giulia Anghelescu, Ioana Ginghină, Diana Bart, Domnica Măgescu, Alexandra Calafeteanu, Irina Baianț, Ana Maria Prodan, Oana Popoiag, Diana Colcer, Monica Roșu, Larisa Iordache, Andreea Remețan, Andreea Perju, Irina Markovits, Anca Ciota, Cristina Șișcanu, Tily Niculae, Alexandra Gavrilă, Simona Țăranu, Livia Graur, Camelia Bălțoi, Kiki Cioran și restul invitațiilor au explorat spațiul și au descoperit  colecția de rochii BITOLIA GALLERY.

BITOLIA GALLERY: modă, artă, lux și spații unicat pentru evenimente memorabile

Cuvintele cheie care descriu experiența BITOLIA GALLERY  sunt luxul, eleganța și rafinamentul, care se regăsesc în toate serviciile oferite : închirierea sau vânzarea de ținute de lux și un spațiu elegant decorat potrivite pentru organizarea de evenimente private. Galeria concept oferă și servicii de consultanță vestimentară, ajutând clientele să facă cele mai potrivite alegeri. Iar dacă ținutele alese au nevoie de mici ajustări, croitorii și stiliștii BITOLIA vor face toate modificările cerute, pentru a crea o ținută “perfect fit”.

“BITOLIA GALLERY înseamnă, înainte de toate, arta vestimentației de lux, potrivite pentru orice evenimente high-class, dar și o experiență stilistică remarcabilă, în sensul în care toate rochiile de lux lucrate exclusiv  manual pot fi găsite într-un decor fabulos, o clădire istorică superb restaurată, aflată în centrul orașului. Rochiile noastre pot fi închiriate sau cumpărate, iar spațiul poate fi închiriat pentru evenimente de private” a declarat Oana Livia Badea, owner Bitolia Gallery.

Oferta BITOLIA este completată prin atenția la detalii care se vede atât în felul în care a fost amenajat soațiul (picturi, artă decorativă, bronzuri, sculpturi, porțelan, catifea, mătase), cât și în pregătirea echipei, aceștia fiind foarte bine instruiți pentru a putea răspunde cât mai bine cerințelor clienților.

“Toată lumea își dorește să își fidelizeze clienții, însă aceia care reușesc sunt puțini. Noi mizăm atât pe pachetul premium de produse și servicii, care vizează o nișă de elită, cât și pe experiența memorabilă a vizitării spațiului BITOLIA GALLERY. Piața de modă de lux din România este în plină ascensiune și iubitoarele de fashion de calitate au standarde extrem de ridicate, ceea ce ne bucură și ne obligă să răspundem cu servicii pe măsură”, a mai spus Oana Livia Badea.

Creațiile BITOLIA GALLERY pot fi descoperite pe site-ul www.bitolia.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter