Cine sunt cei trei polițiști care au prins bărbatul ce a agresat o tânără de 20 de ani în Alba Iulia

De Oana Savin, pe
Identitatea celor trei polițiști care l-au prins pe tânărul ce a agresat o fată de 20 de ani în scara unui bloc din Alba Iulia a fost dezvăluită.

Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook o fotografie a celor trei polițiști.

Ei sunt Daniel, Mădălin și Marcel. Ei sunt polițiștii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia. Cazul nu a fost unul ușor pentru că fata agresată nu își aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase. Știa doar că îi lipsesc telefonul și portofelul”, a scris Ministerul pe pagina de socializare.

Cum au reușit cei trei polițiști să rezolve cazul

Modeul în care au reușit să rezolve dificilul caz din Alba Iulia, a fost făcut public tot de reprezentanții Ministerului.

Tinerii polițiști i-au refăcut traseul din acea zi. În final au ajuns și la blocul unei prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită. Au cerut filmările de pe camera de supraveghere și au fost oripilați e ce au văzut. Din acel moment identificarea și prinderea agresorului nu a mai fost decât o chestiune de timp”, se precizează în comunicatul MAI.

De asemenea, au fost felicitați pentru munca depusă pentru rezolvarea acestui caz și colegii celor trei polițiști, din cadrul Biroului de Investigații Criminale.

Cei trei oameni ai legii care au reușit să prindă agresorul sunt agent principal Daniel Moldovan, agent Mădălin Belei și agent Marcel Limbășanu, toți făcând parte din Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Alba Iulia.

Ageresorul are la activ trei condamnări

Bărbatul care a agresat-o pe fata de 20 de ani în scara unui bloc din Alba are 33 de ani și se numește Drăgoi Tiberiu Nicolae.

Acesta este recidivist, având la activ trei condamnări, două în România și una în Grecia, ce toalizează aproape 18 ani de închisoare.

Nicolae Drăgoi a fost eliberat din închisoare pe 15 septembrie, moment în care a beneficiat de legea privind recursul compensatoriu promovată în 2017, în Parlament, potrivit căreia la fiecare 30 de zile de închisoare, un condamnat primeşte un beneficiu de şase zile, care se consideră executate. În lipsa acestei legi, condamnatul ar fi fost eliberat la termen abia în cursul anului 2019.

Atacul asupra tinerei de 20 de ani

Bărbatul a intrat în scara unui bloc din Alba Iulia, unde se adla și victima. Potrivit imeginilor surprinse de o cameră de supraveghere, înaintea fetei se mai aflau doi tineri care au urcat în lift, însă ea nu a mai avut loc, astfel că a trebuit să aștepte.

Tânăra nu a văzut că în spatele ei se mai afla un bărbat, care se pregătea să o atace cu sălbăticie.

Când au rămas singuri, agresorul a lovit-o în față, fata căzând și pierzându-și conștiința. Atunci, infractorul i-a luat telefonul și portofelul și s-a făcut nevăzut.

Agresorul a fost recunoscut după viralizarea filmulețului de pe camerele de supraveghere, numele său ajungând la poliție.

Drăgoi Tiberiu Nicolae a fost ridicat de acasă și adus la poliție pentru cercetări. Aici, el a recunoscut fapta și a fost reținut.

Fata agresată se află în continuare internată în spital, dar a se simte mai bine.

Citește și: Povestea frumoasei polițiste care dirijează circulația în Piața Victoriei din București 

Citește și: Un polițist a fugit contracronometru pentru a salva un om care ar fi încercat să se sinucidă VIDEO 

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter