De ce își sărbătorește Corina Caragea ziua de naștere departe de cei dragi

De Unica.ro, pe

Corina Caragea își sărbătorește ziua de naștere pe 31 decembrie, când toată lumea se gândește la Revelion. Tocmai de aceea, când era mică nu putea niciodată să își petreacă ziua de naștere cu prietenii. Ajunsă la maturitate, s-a hotărât să nu mai lase acest lucru să o afecteze și să își creeze amintiri de ziua ei de naștere în destinații exotice din toată lumea.

„Da, sufeream, pentru că nu puteam să duc bomboane la școală, pentru că nu reușeam să strâng copiii de ziua mea la o petrecere, pentru că de Revelion erau toți împrăștiați în toate zările, pe la bunici, pe la prieteni”, a spus Corina, conform Libertatea. „Și acum se întâmplă la fel. Nu mă sărbătoream”.

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV și-a amintit că doar o dată a reușit mama ei să adune toți prietenii Corinei (copiii din bloc și de la școală) pe 31 decembrie, pentru a-i celebra ziua de naștere, dar că a fost destul de greu.

Când a crescut și a pășit în viața de adult, Corina a încercat să sărbătorească cu prietenii în oraș. „Când eram pe la 25 de ani, am reușit să-mi strâng prietenii și să fac o petrecere într-un club”, a zis ea. „A fost foarte scump, îți dai seama, să iei o masă de Revelion pentru 15 persoane, te cam ustură!”.

Atunci a realizat că, în loc să dea bani pe petreceri scumpe, mai bine merge în vacanță. „Și atunci, de ziua mea îmbătrânesc în locuri însorite și frumoase”, a mărturisit vedeta. „e la 30 de ani mă serbez în deplasare, atunci a fost prima mea vacanță exotică, în Republica Dominicană. Am prins gustul. Din fericire, mi-au permis și buzunarul, și timpul să îmi iau aceste vacanțe de ziua mea. Anul acesta îmi doresc să merg la plajă de ziua mea, mă gândesc ori la Seychelles, ori la Columbia, oricum, vreau o destinație în care nu am mai fost”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter