A crezut că face sex cu iubitul ei, dar când a văzut cine era bărbatul a avut un șoc

De Oana Savin, pe
O tânără în vârstă de 20 de ani din Statele Unite a suferit un șoc când a văzut că bărbatul cu care tocmai făcuse sex nu era iubitul ei, ci un alt bărbat care a păcălit-o. Fata a făcut publică povestea ei după ce l-a acuzat pe bărbat de viol, însă acesta a fost achitat în instanță.

Abigail Finney a trecut printr-un incident traumatizant în urmă cu un an. Fata a povestit în fața juraților cum a adormit în patul din camera de cămin a iubitului ei într-o seară și s-a trezit în momentul în care a fost luată în brațe. Ea a crezut că în pat alături de ea se află iubitul ei. Cum bărbatul era în spatele ei, tânăra nu i-a văzut fața.

După un mic preludiu, cei doi au întreținut relații sexuale, timp în care Abigail nu i-a văzut deloc fața bărbatului.

La scurt timp, tânăra a mers la toaletă și când s-a întors l-a văzut în pat pe Donald Grant Ward, colegul de cameră al iubitului ei.

Îmi amintesc că rânjea la mine. A fost o imagine înfricoșătoare”, și-a amintit Abigail.

Tânăra a declarat pentru Buzzfeed că imediat după acest episod s-a simțit extrem de confuză – nu știa exact ce s-a întâmplat și cum să interpreteze faptele agresorului ei.

Știa că ceea ce făcuse Donald a fost greșit, însă nu era sigură că fapta acestuia poate fi definită drept viol.

Tânăra studentă își amintește că i-a trimis unei prietene un mesaj în acea seară: „Mă simt violată. Simt că este greșit (n.r. ce s-a întâmplat). Însă nu știu dacă este și ilegal”.

În luna februarie, după ce tânăra l-a acționat în judecată, Ward a fost achitat definitiv. De ce? Potrivit legii din statul Indiana, ce a făcut bărbatul este legal pentru că Abigail și-a dat consimțământul pentru actul sexual, crezând că bărbatul este iubitul ei.

Mai mult, Donald Grant Ward a admis în fața polițiștilor că singurul motiv pentru care tânăra a acceptat să întrețină relații sexuale cu el a fost pentru că a reușit să o păcălească.

La aproape un an de la incident, Abigail a decis să își spună povestea pentru a trage un semnal de alarmă. Ea consideră că a fost violată și că definiția acestei infracțiuni trebuie schimbată.

Asta pentru că, potrivit definiției legii, în nu mai puțin de 40 din cele 50 de state americane, ce a făcut Ward nu poate fi considerat viol.

Abigail a mai spus că i-a fost foarte greu să înțeleagă și să accepte ce i s-a întâmplat.

În tot acest timp, iubitul ei a sprijinit-o și crede, la rândul lui, că fapta colegului său de cameră este un viol.

În timp ce Ward a fost găsit nevinovat pentru fapta sa, tânăra sa victimă încă face terapie, suferă de anxietate și are coșmaruri.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter