Kanal D anunță grila de toamnă. Un carusel al emoțiilor, umorului, poveștilor de viață inspiraționale și al informațiilor relevante

De Unica.ro, pe

Toamna se anunță una bogată, la Kanal D, cu noi sezoane ale emisiilor deja consacrate, foarte iubite de public, dar și cu surprize uriașe în materie de formate de televiziune. Așa cum și-a obișnuit telespectatorii, stația aduce pe piața media emisiuni revoluționare, ce intră rapid în preferințele de consum ale publicului. 

Fie că sunt programe de Day Time sau Prime Time, difuzate pe parcursul săptămânii sau dedicate weekend-ului, emisiunile Kanal D oferă o multitudine de motive ca să fii cu ochii pe micul ecran. Telespectatorii Kanal D experimentează emoții din belșug, urmăresc informație obiectivă și relevantă, reportaje memorabile, vin în contact cu idei sclipitoare, adrenalina competiției, povești care pur și simplu ți se lipesc de suflet sau sfaturi utile din surse competente. O lume întreagă palpită prin intermediul micului ecran și îl transpune pe telespectator în mijlocul tuturor acestor trăiri, momente speciale sau stări de fapt.

Știrile Kanal D, de la 12:00 și de la 19:00, în timpul săptămânii, și de la 12:00 și 18:00, în weekend,  transmit cele mai relevante informații de pe agenda publică, într-un pachet grafic nou, simplificat și, în același timp, dinamic, respectând cele mai înalte standarde profesionale. Silvia Ioniță, Simona Pătruleasa, Ilinca Obadescu și Christian Sabbagh sunt prezentatorii grupajelor informative de la  Kanal D și oferă, cu responsabilitate, cele mai importante știri ale momentului.

Spre bucuria milioanelor de fani, „Bravo, ai stil! Celebrities”, cea mai intensă și comentată competiție a stilului, continuă cu episoade noi, de miercuri până sâmbătă, de la ora 22:00. Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, cei trei magnifici jurați, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu și Catalin Botezatu, și concurentele rămase în competiție își surpind fanii, la fiecare apariție, în cadrul unei bătălii stilistice memorabile.

Noul sezon „Teo Show” aduce optimismul în casele românilor, cu mult umor, invitați cu povești inedite, muzica bună, făcând după-amiezile mai frumoase. Zilnic, de luni până vineri, de la 15:00, Teo și Bursucu își dau întâlnire, în direct, cu telespectatorii îndrăgitului show de divertisment și fac ce știu mai bine: haz de necaz, să glumească și să le ofere celor de acasă o permanentă stare de bine.

Începând din 2 septembriede luni până vineri, de la ora 20:00, fanii serialelor turcești vor avea ocazia să afle ce mai fac personajele peferate în cel de-al treilea sezon al producției de succes „Prețul fericirii”.  

Iubirea își continuă drumul, și în această toamnă, la Kanal D, prin intermediul show-ului matrimonial „Puterea dragostei”, prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu. Telespectatorii pot urmări în continuare poveștile de dragoste ce se nasc în casa Puterea Dragostei, de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, și sâmbăta și duminica, de la 16:00 și 19:00.

Ernest se află „În căutarea adevărului”de luni până vineri, de la ora 13:00, aducând în fața telespectatorilor o multitudine de situații de viață pline de suspans și răsturnări de situație, în care cei de acasă se pot regăsi. 

În weekend-uri, românii călătoresc prin cele mai frumoase colțuri ale României, prin intermediul noului sezon „Roventura”, în fiecare sâmbată, de la ora 15:00.

Duminică este rezervată reportajelor marca „Asta-i România!”, emisiunea  prezentată de Mihai Ghita (de la 14:30). Cele mai interesante povești, locuri care nu te pot lăsa indiferent, adevărate portrete ale conaționalilor noștri, în toate manifestarile lor, într-o varietate de contexte sociale, toate acestea formează un caleidoscop fascinant al României actuale. 

Serile de weekend sunt pline de energie și distractie pentru că sâmbăta, de la 20:00 intră în actiune Andreea Mantea și Mihai Mitoseru, cu „Se strigă darul”, iar duminicile, de la 20:00, Norocul își face simțită prezența, în emisiunea concurs „Roata Norocului”, găzduită de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi.

În curând, „Moldovenii” își reintră în drepturi, la Kanal D. Toamna aceasta, personajele pline de haz din satul Găurenii de Jos își vor continua aventurile halucinante cu un nou sezon exploziv. Fanii serialului de comedie vor avea ocazia sa-i reîntâlnească pe Spagoveanu, pădurarul Mitica, Aurica sau pe inegalabilul preot Vasile.

Kanal D le pregătește telespectatorilor și alte suprize în materie de formate TV, una dintre ele având-o în prim-plan pe jurnalista Denise Rifai. Aceasta va prezenta un show menit să le ofere românilor de pretutindeni un adevarat regal mediatic. Dar încă nu dezvăluim supriza, mai multe amanunte despre acest format vor fi transmise în perioada următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter