Mariah Carey, cadou de Crăciun pentru fani. Ce surpriză pregătește artista

De Unica.ro, pe
Mariah Carey, una dintre cele mai iubite şi apreciate artiste din întreaga lume, le-a pregătit fanilor săi un cadou de Crăciun. După un an dificil, cântăreața s-a gândit la o surpriză care să aducă magia sărbătorilor de iarnă și în perioada aceasta grea.

Mariah Carey s-a hotărât să le facă o surpriză fanilor săi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Alături de nume importante ale industriei muzicale, artista a pregătit un musical, care spune o poveste magică de sărbători.

Citește și: Mariah Carey, dezvăluiri șocante despre copilăria ei: „Sora mea m-a drogat”

“Producţia e lansată într-o perioadă în care cu toţii avem nevoie de un imbold, să avem o părere mai bună despre viaţa noastră, având în vedere perioada prin care am trecut în ultimul an”, a declarat Mariah Carey, potrivit știrileprotv.ro.

Tema muzicală principală a proiectului este celebra piesă “All I want for Christmas is you”, lansată în urmă cu mai bine de 25 de ani, dar care în fiecare an, în perioada sărbătorilor, se află pe primul loc în topurile muzicale. Anul trecut, cântăreața și-a surprins fanii cu un nou videoclip pentru această piesă.

Citește și: Mariah Carey a vorbit despre lupta ei cu tulburarea bipolară

Pentru că iubește Crăciunul, dar în copilărie nu s-a putut bucura de sărbători din cauza problemelor din familia sa, Mariah Carey s-a gândit la o poveste perfectă de Crăciun. Aceasta joacă rolul celei mai bune prietene a lui Moș Crăciun și împreună trebuie să creeze o vacanță de vis, care să înveselească pe toată lumea.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter