Model la 62 de ani. Femeia care refuză să îmbătrânească

De Oana Savin, pe
O femeie în vârstă de 62 de ani refuză să îmbătrânească. Nikki Redcliffe din Marea Britanie arată la fel de bine ca orice model de 20 de ani.

Femeia a fost pasionată de modă încă din copilărie, iar acum la 62 de ani deține propria afacere și este și model cu jumătate de normă.

Când era mică, Nikki își cheltuia toți banii primiți pe haine. Pasiunea ei pentru fashion a urmărit-o de-alungul anilor, chiar și când a terminat facultatea și a devenit director de marketing în industria de fashion și cosmetice.

Deși era foarte atractivă la 20 și 30 de ani, îi lipsea încrederea în sine și chiar s-a gândit să apeleze la intervenții estetice pentru a-și schimba aspectul.

De abia la vârsta de 50 de ani a început să își dezvolte propriul stil, după ce s-a îndepărtat de trendurile în modă. Acum la peste 60 de ani, Nikki este împotriva operațiilor estetice și a decis că vrea să îmbrățișeze trecerea timpului, precum și felul în care arată.

Britanica  a început să posteze imagini cu stilul ei vintage pe Instagram. Stilul ei glamuros al anilor 1940 și 1950 a atras un număr impresionant de 29.000 de urmăritori pe rețeaua de socializare.

Aici, Nikki postează imagini sexy și provocatoare și nu se teme să apară chiar și în costum de baie.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Nikki Redcliffe.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter