O fostă ospătăriță care și-a pierdut locul de muncă din cauza pandemiei a devenit antrenoare sexuală

De Unica.ro, pe

Molly Spock, o tânără mamă de 32 de ani, din Los Angeles, a devenit antrenor sexual după ce şi-a pierdut slujba de ospătăriță din cauza pandemiei de COVID-19.

Femeia spune că din copilărie urăște senzaţia hainelor pe piele, iar când e acasă preferă să stea goală sau îmbrăcată cu cât mai puține articole vestimentare.

Pentru că nu a mai putut lucra ca ospătăriță, Molly a decis să se reprofileze și acum predă lecții de yoga, dar face și ședințe de „antrenament sexual” pentru a-i ajuta pe ceilalți să-și găsească „puterea sexuală” şi „să dezlănţuie vindecarea pe care o implică intimitatea”.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Tânăra a devenit adepta nudismului în urmă cu 11 ani, când a vizitat o staţiune de nudişti din Palm Springs, California, petrecându-şi zilele jucând tenis şi mâncând goală. Molly spune că nudismul o face s[ se simtă sexy şi puternică.

„Când sunt dezbrăcată mă simt în elementul meu, sunt autentică. Mă simt sexy şi încrezătoare, ceea ce cred că provine din faptul că nu există nimic de ascuns”, a spus Molly, potrivit Yahoo News.

Noul job al femeii presusupune oferirea „serviciilor profesionale de mângâiere”, care implică îmbrăţisări şi atingeri non-erotice. Molly Spock spune că există multe beneficii ale îmbrăţişărilor care ne pot elibera de stres.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter