O româncă l-a făcut pe Jerry Seinfeld să râdă în hohote

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 decembrie 2020, 18:18

O româncă i-a atras atenția celebrului comedian Jerry Seinfeld, făcându-l să râdă în hohote în timp ce spunea una dintre glumele lui.

Jerry Seinfeld a lansat recent o carte cu toate glumele pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale, iar cu acest prilej, Jimmy Fallon, moderatorul emisiunii „The Tonight Show”, a lansat la jumătatea lunii noiembrie „Provocarea Seinfeld”, cerându-le oamenilor să trimită înregistrări video cu interpretări personale ale glumelor din cartea comedianului. Printre cei care au acceptat provocarea se numără și Magda Mihăilă, o actriță din România de stand-up comedy, stabilită de câțiva ani în Franța. Magda Mihăilă este singura femeie din România care face stand-up comedy în toată Europa, în patru limbi, iar acum a apărut și în fața publicului american.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Magda s-a filmat lângă o vacă și a spus una dintre glumele lui Seinfeld legate de boala vacii nebune, iar clipul  ajuns în emsiunea lui Fallon chiar în timp ce îl avea ca invitat, prin skype, pe îndrăgitul comedian.

Citește și: Ce personaj din Seinfeld eşti?

„Ceea ce îmi place la boala vacii nebune este că, desigur, încercăm să dăm vina pe vaci. Nu este vina noastră, aceste vaci sunt nebune. Sunt nebune, și-au ieșit din minți. Le arătăm alunecând pe rampe alunecoase sau când se comportă ciudat. Probabil că vacile spun: Desigur, ne beți, ne mâncați, ne purtați, vă furișați pe lângă noi, ne răsturnați și tot noi suntem de vină?”, spune Magda în clipul respectiv, făcându-l, astfel, pe Jerry Seinfeld să izbucnească în hohote de râs.

Puteți vedea momentul Magdei Mihăilă în clipul video de mai jos, de la minutul 2:58.

 

Sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter