Un bărbat a murit după ce a înghițit o șopârlă

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 05 iulie 2019, 15:14
Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Australia a murit în chinuri după ce a acceptat provocarea de a înghiți o șopârlă.

David Dowell a fost provocat să înghită o șopârlă gecko la petrecerea de Crăciun de anul trecut. Potrivit New York Post, după 10 zile bărbatul a murit în chinuri.

Acum, prietenii și familia vor să afle exact ce l-a ucis pe bărbat.

La trezi zile după ce mâncat șopârla, David a început să se simtă rău. Tânărul, care avea trei copii, a fost transportat la un spital din Brisbane, „în agonie absolută”. Deși pacientul se simțea foarte rău, personalul medical a refuzat inițial internarea, susținând că ar fi vorba de o simplă indigestie. Însă, la insistențele familiei, acesta fost în cele din urmă internat.

A doua zi, bărbatul a fost diagnosticat cu salmonella. Totuși, acesta avea simptome mult mai grave: vomita bilă, avea abdomenul extrem de umflat, avea urină neagră, iar plămânii începuseră să se umple cu lichid.

După șapte zile, Dowell a murit în timpul operației. Familia spune că bărbatul „a putrezit începând de la interior”.

Moartea lui a fost un mare șoc. Nu credeam că se va întâmpla așa ceva. Este încă un șoc”, a declarat partenera de viață a lui David, Allira.

Familia cere acum răspunsuri celor de la Mater Hospital, unde David a fost internat, afirmând că „medicilor nu le-a păsat cu adevărat” de acest caz.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter