Vladimir Putin ar avea o fiică de 17 ani cu o fostă menajeră

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 decembrie 2020, 14:33

Vladimir Putin ar putea fi tatăl Yelizavetei Vladimirovna Krivonogikh, fiica de 17 ani a unei milionare din Sankt Petersburg, potrivit site-ului rusesc de investigații Proekt, citat digi24.ro.

Mama fetei, Svetlana Krivonogikh (45 de ani), are o companie care deține o mică parte din Rossiya Bank, care a fost sancționată de Occident după anexarea Crimeei în 2014, pentru legăturile sale cu elita politică a Rusiei.

Valoarea totală a proprietăților și activelor comerciale deținute de Svetlana Krivonogikh în Rusia este estimată la 7,7 miliarde de ruble (102 milioane de dolari). Relația lui Putin cu Krivonogikh ar fi început în anii ’90, înainte ca acesta să devină președinte. În acea perioadă,  Krivonogikh a lucrat ca menajeră și locuia într-un apartament sărăcăcios, după care s-a mutat într-o reședință luxoasă din Sankt Petersburg.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Publicația citată mai spune că a obținut o copie a unor documente în care tatăl adolescentei este identificat doar cu patronimicul ei – Vladimirovna, iar cu ajutorul unui software de recunoaștere facială, între Putin și tânăra Krivonogikh, ar fi o asemănare de 70,44%.

Yelizaveta Krivonogikh s-a născut în 2003 și ar fi trăit sub un nume de familie diferit în ultimii ani. Adolescenta nu are fotografiile care îi arată fața pe rețelele de  socializare.

Citeşte şi: Vladimir Putin a devenit tată de gemeni la vârsta de 66 de ani

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, susține că nu știe nimic despre ea.

„Da, am fost întrebat despre acest nume, dar nu am auzit niciodată nimic despre el și nu știu nimic. Este pentru prima dată când aud de o astfel de femeie și nu vă pot spune nimic despre asta”, a declarat pentru presă Peskov.

Sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter