3 trenduri ciudate de modă și frumusețe ale anului 2016

De Adina Rosetti, pe
Anul care tocmai se încheie a adus și trenduri mai ciudate în modă și frumusețe. Vă prezentăm mai jos cerceii nepotriviți, mânecile supradimensionate și... florile purtate pe față!

Cerceii, nepotrivirea perfectă    
Unul dintre cele mai hot trenduri ale anului s-a numit mismatching. Cu alte cuvinte, s-a dat liber la purtatul cerceilor desperecheați! Pentru a obține un efect cu adevărat original, ideal ar fi să asortezi la un cercel mai mare, unul mai mic. Show-ul Nina Ricci a dat undă verde la purtatul cerceilor desperechea?i. Vedete precum Rihanna, Miley Cyrus,  Emma Watson sau Saoirse Ronan au făcut-o, stârnind admirația tuturor!

Mânecile supradimensionate
Cămășile sau bluzele cu mâneci oversized au fost în mare vogă anul ăsta. Marile case de modă le-au adoptat pe podiumuri, la fel și fashionistele! Sperăm că au avut mare grijă atunci când au fost invitate la masă…

maneci-supradimensionate

Florile purtate pe… față
Un mod de a păstra vara care a trecut și de a o readuce cumva în zilele friguroase de iarnă. Florile presate purtate ca accesorii de frumusețe au fost foarte la modă sezonul acesta. Știm, sună un pic ciudat, dar poți să faci măcar o dată o astfel de extravaganță. Inspiră-te din prezentarea colecției Preen by Thornton Bregazzi!

Podium Preen by Thornton Bregazzi

Podium Preen by Thornton Bregazzi

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter