4 motive pentru care nunta Prințului Harry cu Meghan Markle va intra în istorie

De Oana Savin, pe
Încă din momentul în care s-a anunțat logodna Prințului Harry cu fosta actriță americană Meghan Markle presa din întreaga lume a început să vuiască, detalii referitoare la nunta regală afându-se mereu pe prima pagină a ziarelor. Și asta nu se întâmplă doar pentru că era nunta prințului, ci și datorită actualei ducese de Sussex.

Există patru motive majore pentru care această nuntă regală va intra în istorie:

  1. Meghan Markle este o femeie de culoare

Mama actriţei este afro-americană, iar tatăl său este alb. Odată devenită logodnica Prinţului Harry, Meghan Markle este prima persoană de culoare care face parte din Familia Regală.

Citește și: Semnificația ascunsă din spatele titlului pe care Regina Elisabeta a II-a l-a oferit Prințului Harry și lui Meghan Markle

  1. Ducesa de Sussex este divorțată

Ea a mai fost căsătorită în perioada 2011-2013 cu producătorul de film Trevor Engelson. Practic, nu este prima femeie divorţată care urmează să facă parte din Familia Regală. În anul 1937, Regele Edward al VIII-lea a abdicat de la tron pentru a se căsători cu o americancă divorţată pe nume Wallis Simpson. Acest lucru a declanşat scandalul secolului, iar cuplul a fost exilat, Edward primind mai apoi titlul de Duce de Windsor. De asemenea, Camilla Parker Bowles era divorţată înainte de a se căsători în anul 2005 cu tatăl Prinţului Harry, Prinţul Charles, un alt eveniment care a iscat scandal.

  1. Markle este americancă

Înainte de a se muta în Nottingham Cottage la Palatul Kensington, actriţa locuia în Toronto însă, s-a născut în Los Angeles, ceea ce o face cetăţean american. Este primul american care, oficial, se logodeşte cu un membru al Familiei Regale Britanice.

Citește și: Prima declarație făcută de tatăl lui Meghan după nunta regală

  1. Meghan era cunoscută publicului larg dinainte să îl cunoască pe Prințul Harry

Fosta actriță a cunoscut succesul în urma rolului său din serialul american de televiziune ”Suits” (Costume). De altfel, deţine un blog de lifestyle numit The Tig, iar într-o perioadă a fost  model pentru Deal or No Deal.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter