Alessiah lansează videoclipul piesei „Love Me“, de ziua ei de naștere

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 29 august 2020, 13:48
O mie de amintiri, un singur vis, emoții nenumărate și o poveste despre fiorii cei mai puternici ai dragostei: „Love Me“ este o poveste relatată de către talentata Alessiah, care poate fi o analogie la marea ei iubire – muzica.

Muncă, determinare, pasiune, dar și consecvență, acestea sunt atributele care o definesc pe tânăra artistă. „Love Me“ este a treia piesă lansată de către Alessiah anul acesta, pentru care a colaborat cu aceeași echipă, a lucrat alături de Vanotek și Minelli la compunerea piesei și de Anton San la realizarea videoclipului. Videoclipul piesei „Love Me“ a fost filmat în Grecia și surprinde exact afinitatea artistei pentru vară, natură, pentru relaxare și pozitivism.

Asculta aici piesa:

După cum spun și versurile, „But every time I find a destination“, iubirea pentru muzică a făcut-o pe Alessiah să treacă peste timidități și să împartă positive vibes prin melodiile lansate, asigurându-se că destinația rămâne cea mai importantă.

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare artiste din noua generație, cu potențial atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează.
Alessiah și-a început cariera la vârsta de 10 ani, când a lansat primul single „Sunday“. Au urmat „Rebels“, „Hurricane“ și „Waiting For“. Cu un background muzical format prin studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, parcursul ei muzical este în plină ascensiune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter