AVON îţi dă like

De Unica.ro, pe

AVON Cosmetics România continuă campania „AVON îţi dă like”, lansată în iulie 2012. Dacă anul trecut AVON dădea like femeilor încrezătoare, curajoase și independente, anul acesta like-ul se dă în gașcă, prin aceeași notă umoristică. Atitudinea este cea care contează în continuare!
Această nouă campanie îndeamnă femeile să trăiască viața din plin, să experimenteze, să accepte noi provocări, înlăturând barierele și renunțând la prejudecăți. Toate acestea pot avea loc, desigur, în gașcă – pentru că doar așa acțiunile sunt mult mai îndrăznețe, iar atmosfera este mai relaxată și mai intensă în același timp.
AVON dă like, admiră şi susţine grupurile celor care au curaj să spună ce au pe suflet, care râd cu poftă, care îndrăznesc să anime atmosfera unei prezentări de modă plictisitoare,  parfumează zilele anoste la birou, care stârnesc laude şi aprecieri şi se dedică celor pe care îi iubesc.
avon
Campania “AVON îţi dă like” se desfăşoară în perioada iulie – decembrie 2013 şi va fi promovată în mediile offline şi online.
Componenta principală a campaniei o reprezintă o serie de spoturi TV, care vor fi difuzate în perioade diferite. Reclamele prezintă 3 tipologii feminine: „sportiva”, „romantica” și „diva digitală”, care, deși sunt diferite, acționează ca o adevărată gașcă. Fiecare dintre tipologii corespunde unor atitudini în jurul cărora este construită comunicarea: „Live”, „Love”, „Like”.
Primul spot rulează deja pe ecrane.

Avon Cosmetics România este cea mai mare companie de produse cosmetice în sistemul de vânzari directe. Avon este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi pâna în prezent. Conform studiului desfăşurat de Nielsen în 2012, 8 din 10 femei folosesc produsele Avon. Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi: www.avoncosmetics.ro.
avon

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter