Bruja, revelația muzicală a momentului

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Teodora Mîzgoi este Bruja și a intrat în atenția internauților o dată cu apariția frapantă de la Urbanist Sessions și a continuat să facă valuri invitându-i pe cei care o provoacă să stea liniștiți și să IA UN LOC (1,4 mil. vizualizări pe YouTube).

Are la activ multiple colaborări muzicale spectaculoase cu artiști precum Irina Rimes, Karmen, Liviu Teodorescu, vrea să spargă internetul cu un concert bestial online alături de Amuly la competiția de battle MC Rd Bull re:VERS și să-și adjudece magia intervalului de Vineri 13. Al ei, la nivel național, de-acum încolo.

Bruja x Urbanist Sessions

Pe lângă marele BOOM din scena underground locală, unde dă tonul în trap, Bruja este o apariție memorabilă și la nivel de stil personal și nu se teme să șocheze. Poate să fie într-o clipă zeiță egipteană excentrică cu pupile hipnotice și lanțuri și-n cealaltă o fetiță dulce până la diabet cu salopetă roz și codițe. E cameleonică și asumată, și asta o face diferită. Mai are câteva trepte de urcat pe scara ei până la cer, așa cum promite în mega hitul Ia un loc și fiecare dintre ele sunt o provocare pe care și-o asumă cu un curaj nebun. Lucrează la un album pe care-l va scoate când se va simți pregătită, e pe val și plănuiește să rămână acolo.

Soundul Bruja: cum l-ai descrie?

Talent, inovator, marfă. Am ales trapul pentru că a deschis porți noi multor doritori de a intra în lumea rapului, hip hopului. Pentru că, în fond, de acolo provine. Trapul este o metodă nouă de a menține cultura hip hopului vie în timpurile noastre. Trebuie să respectăm asta.

Două piese la polul opus: SPICE GIRL și Lo-Fi: două fețe total diferite ale tale și totuși o singură Bruja.

Aceste două piese reprezintă cele două părți diametral opuse ale mele. Spice Girl este evident partea dark și revengefull, iar Lo-Fi cea pretty, girly și lovely.

Povestea piesei Ia un Loc. Cum s-a născut și despre ce e vorba?

Piesa „la loc“ s-a născut din dorința mea de a da peste nas multora care m-au descurajat pe tot parcursul drumului meu muzical. Printre ei se numără și câțiva oameni cu studii, oameni frustrați care s-au ratat în viață și mi-au spus să stau liniștită la locul meu pentru că nu o să fac nimic cu muzica. Așa că iată-mă în prezent făcând muzică. Ce pot să le spun acum decât să ia un loc, nu?! Of course. Roata se învârte.

Cea mai mișto colaborare artistică de până acum?

Toate colaborările au fost egal de faine și bine primite. Irina Rimes, Karmen, Liviu Teodorescu.

Un lucru fain pe care ni-l pregătești în viitorul apropiat.

Am un proiect în desfășurare, se numește „Vineri 13“. Voi posta în fiecare vineri la ora 13:00 câte o piesă nouă. Momentan lucrez la multe proiecte. Atât naționale cât și internaționale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter