Câți telespectatori din întreaga lume au urmarit gala Globurilor de Aur 2019

De Ioana Tătaru, pe
În noaptea de duminică spre luni, la Los Angeles, a avut loc cea de-a 76-a ediție a galei Globurilor de Aur, iar audiența a fost în ușoară scădere față de anul trecut.

Gala Globurilor de Aur 2019 a fost urmărită de peste 18 milioane de telespectatori

Audiența galei Globurilor de Aur 2019 a fost în ușoară scădere față de anul precedent cu 2 %. Mai exact, evenimentul a fost vizionat de 18,6 milioane de telespectatori, iar în 2018 audiența a fost de 19 milioane de telespectatori, potrivit Reuters.

Gala Globurilor de Aur a dat startul noului sezon al marilor premii din cetatea filmului american, care va culmina cu decernarea Oscarurilor (24 februarie). Evenimentul a durat 3 ore și a fost găzduit de actrița Sandra Oh și de actorul Andy Samberg, înregistrând în primetime mari audiențe. Scăderea numărului de telespectatori ai galei Globurilor de Aur a fost ușoară comparativ cu audiențele înregistrate de ceremoniile Oscar și Grammy din 2018, cu reduceri de minimum 15% față de anul precedent, informează Mediafax.ro

Lungmetrajul „Green Book”, de Peter Farrelly a fost marele câștigător al galei Globurilor de Aur 2019, cu trei premii, printre care și cel pentru cea mai bună comedie, fiind secondat în top de drama în alb-negru „Roma”, de Alfonso Cuaron, și filmul muzical „Bohemian Rhapsody”, cu câte două trofee.

Citește întreaga listă a premiilor aici.

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter