CINEMA: Top 6 remake-uri mai bune decât filmele originale

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 07 martie 2022, 16:12

Astăzi a ajuns şi la noi cel mai nou film semnat de Baz Luhrmann, Marele Gatsby, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal. Dar filmul, realizat după celebra carte a lui F. Scott Fitzgerald nu este la prima ecranizare. Iată şi alte remake-uri care sunt considerate mai bune decât filmele originale şi care au făcut istorie la Hollywood şi în întreaga lume.

Marele Gatsby (1974, 2013)

Varianta din 1974 îi avea pe Robert Redford şi Mia Farrow în rolurile principale, acţiunea era cam înceată şi chimia dintre cei doi nu impresiona neapărat.
Costumele au fost atât de bune că au adus producţiei un Oscar.
Remake-ul lui Baz Luhrmann, regizorul care a semnat şi Moulin Rouge (cu Nicole Kidman şi Ewan McGregor) promite să fie orice numai plictisitor nu.
Este filmat în 3D, are soundtrack supervizat de Jay Z, un regizor celebru pentru stilul eclectic, extravaganţă şi jocuri cu culorile puternice şi nu în ultimul rând…îl are pe Leonardo DiCaprio în rolul lui Gatsby. Nu are cum să nu vă placă!

Ocean’s Eleven – Faceţi jocurile (1960, 2001)

Versiunea din anii ’60 are un aer foarte cool datorită distribuţiei: Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Dean Martin, Peter Lawford şi sexoasa Angie Dickinson. Dar nici versiunea nouă nu stă prost la capitolul actori sexy: George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon şi Julia Roberts. În plus, are dialoguri simpatice, acţiune şi costume excelente.

Vrăjitorul din Oz (1925, 1939)

În versiunea de film mut din 1925, Dorothy este o adolescentă de 18 ani, care flirtează cu trei băieţi de la ferma din Kansas şi toţi sunt luaţi pe sus de tornadă. Şi Omul de Tinichea este personajul negativ. Filmul este atât de ciudat şi neplăcut pentru copii, încât toată lumea a uitat de el. Judy Garland a venit în ’39 şi a salvat povestea. Cine poate uita melodia Over the rainbow, căţelul sau pantofii ei roşii?
Citeşte şi Poze: Cum arată Leonardo Di Caprio şi Carey Mulligan în „The Great Gatsby”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter