Bizar: Şi-a dat în judecată părinţii pentru lipsa de iubire. Vezi şi alte motive ciudate de proces

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni se dau în judecată pentru custodia copiiilor, pentru averi impresionante, pentru moşteniri, pentru daune morale şi abuzuri sexuale. Alţii au motive mult mai ciudate, care pot părea amuzante la prima vedere şi chiar absurde. Iată cazul bărbatului care şi-a dat în judecată părinţii pentru că nu l-au iubit îndeajuns şi alte trei poveşti ciudate din sala de tribunal.

Bernard Bey: Proces cu părinţii pentru că nu l-au iubit îndeajuns

Bărbatul de 32 de ani din Brooklyn, New York şi-a dat în judecată părinţii deoarece „nu l-au iubit şi nu i-au oferit sprijin în viaţă”.
Fugit de acasă la 12 ani, bărbatul a vrut să scape de atmosfera apăsătoare şi violentă de acasă.
Acum, el le cere părinţilor lui daune morale de 200.000 dolari pentru că nu i-au oferit dragoste, un mediu bun pentru dezvoltare şi oportunităţi de creştere şi afirmare.
Părinţii săi au declarat pentru presa americană că nu deţin astfel de fonduri şi că degeaba le sugerează el să ipotecheze casa, deoarece aceasta nu este în totalitate proprietatea lor.

Merv Grazinski: A dat în judecată producătorul auto pentru că pilotul automat nu a condus în locul ei

Femeia tocmai îşi cumpărase o rulotă mare de călătorie, cu bucătărie şi baie.
Plecată în vacanţă, ea s-a gândit să profite de butonul pe care scria „pilot automat” (al cărui scop este să menţină cursul drept al maşinii, în caz de drum cu denivelări). Ea a apăsat butonul şi a plecat să facă un sendviş.
Bineînţeles că maşina a ieşit de pe carosabil la prima curbă şi s-a răsturnat. Indignată, în ciuda faptului că putea să moară, femeia a dat în jduecată compania producătoare a autovehiculului.
Ea a menţionat că nu scria nicăieri în manual că butonul de pilot automat nu este, efectiv un pilot şi ca nu are voie să părăsească volanul în timpul mersului.
Curtea i-a oferit câştig de cauză (culmea!) şi producătorul auto i-a plătit 1.750.000 dolari PLUS o rulotă nouă.
Citeşte şi Incredibil: Prea grasă ca să se mărite şi alte poveşti şocante
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter