Şocant: Top 4 locuri din lume în care nu ai voie să mori. Află motivele

De Diana Zagrean, pe

Leacul împotriva morţii nu a fost încă inventat, dar în unele locuri de pe planetă, oamenii încearcă să trişeze. Pentru că nu o pot opri, ei preferă să INTERZICĂ moartea. Astfel, pe Pământ există patru locuri unde nu ai voie să mori, orice ar fi. Iată detalii despre ciudatele locuri din lume în care nu ai voie să mori, mai jos.

Itsukushima – Japonia

Potrivit religiei shintoiste, insula japoneză este un loc sacru şi menţinerea purităţii acesteia este cel mai important lucru din lume. Pentru a păstra insula curată şi fără influenţe negative, nimeni nu are voie să se nască aici sau să moară.
Nicio naştere sau moarte nu a mai avut loc pe ciudata insulă japoneză din 1878, pentru că femeile gravide, bătrânii sau bolnavii sunt mutaţi când li se apropie sorocul.
Pe insulă a avut loc o luptă în 1555, iar comandantul celor care au câştigat bătălia a ordonat ca până şi pământul udat de sânge să fie mutat de pe insulă cu bărcile.

Longyearbyen – Norvegia

Oraşul situat pe insula norvegiană Svalbard are o regulă asemănătoare celei din Japonia.
Cimitirul din oraş a primit ultimul „locatar” în urmă cu 70 de ani.
Autorităţile au interzis moartea în oraş deoarece corpurile îngropate în solul îngheţat nu putrezesc niciodată.
Oamenii de ştiinţă au găsit în permafrost corpul intact al unui bărbat care murise de gripă spaniolă în 1917. Virusul era încă activ.
Bolnavii şi cei foarte bătrâni sunt trimişi cu bărcile sau elicopterele în oraşe învecinate pentru a-şi trăi ultimele clipe.

Citeşte şi Bizar: Top 3 expoziţii ciudate cu cadavre de oameni şi animale
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter