Concerte de Revelion 2020. Unde să petreci Anul Nou în București

De Unica.ro, pe
Concertele de Revelion 2020 sunt cea mai bună variantă dacă nu ți-ai făcut niciun plan pentru noaptea dintre ani. În București atmosfera va fi lumintă de focurile de artificii, care se anunță impresionante, iar muzica va răsuna pe mai multe scene și în mai multe locații din capitală.

Concerte de Revelion 2020 vor avea loc atât în București, cât și în marile orașe din țară. Iată care sunt concertele și petrecerile de Revelion 2020 anunțate:

Concerte de Revelion 2020 – Piața Constituției

Așa cum era de așteptat, în Piața Constituției va avea loc un amplu concert de Revelion 2020 organizat cu sprijinul Primăriei Capitalei. În fiecare an, atmosfera din Piața Constituției, a fost una incendiară, așa că ne așteptăm ca și anul acesta să fie pe măsură, cu toate că până în prezent, nu au fost anunțați artiștii care vor urca pe scenă.

Concerte de Revelion 2020 – Parcul Titan

Parcul Titan se transformă în ring de dans și continuă tradiția concertelor de Revelion. Concertul de Revelion 2020 va fi organizat cu ajutorul Primăriei sectorului 3 și va începe la ora 19:00, fiind prezentat de Răzvan Simion. Intrarea este liberă iar Concertul de Revelion 2020 se va desfășura sub sloganul „Liberi sub cerul liber”. Printre cei care vor urca pe scenă se numără Lidia Buble, Mihai Mărgineanu, Paraziții și mulți alții.

Concerte de Revelion 2020 – Arenele Romane

Concerte de Revelion 2020 vor avea loc și la Arenele Roman, unde pe scenă vor urca: Golan, Moonlight Breakfast, Șuie Paparude, UFe și Alt Om. Concertul de Revelion 2020 va începe la ora 00:00, iar intrarea se face pe bază de bilet, achiziționat înainte sau la intrare.

Concerte de Revelion 2020 – Romexpo

La Romexpo vor avea loc concerte de Revelion 2020 sub umbrela Nostalgia, un eveniment care a prins foarte bine la public, și care și-a propus să incingă atmosfera și în noaptea dintre ani.

Concerte Revelion 2020 – Berăria H

Berăria H, cunoscută drept “cea mai mare berărie din Sud Estul Europei”, şi catalogată ca fiind una dintre cele 3 minuni ale Capitalei,  organizează şi anul acesta un revelion de proporţii la care sunt aşteptaţi peste 2000 oameni. În noaptea dintre ani, pe scenă vor urca, Horia Brenciu & HB Orchestra + Nelu Vlad & formaţia AZUR.  Oraşul cu Chef de Viaţă se laudă și cu un adevărat spectacol culinar pentru cei prezenți la concertul de Revelion 2020.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter