Conflicte între Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, și fiica adolescentă: „O ține foarte din scurt”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 17 august 2020, 13:06

Adriana Iliescu a devenit mamă în 2005, la vârsta de 66 ani, devenind la vremea respectivă cea mai bătrână mamă din lume. Astăzi, fetița ei, Eliza, a devenit adolescentă, iar între cele două se nasc tot mai des conflicte.

Eliza are acum 15 ani și nu mai este copila timidă de altădată. Ea este acum o tânără frumoasă, pasionată de muzică și dans. Deși se înțelege bine cu mama ei, uneori diferența de vârstă de 66 de ani dintre cele două își spune cuvântul.

Surse apropiate celor două au dezvăluit pentru Impact mai multe despre relația lor: „Eliza este foarte respectuoasă, dar a devenit emotivă, ca orice adolescentă. Relația dintre ele este foarte dificilă pentru că vorbim de generații atât de diferite. Eliza vrea să meargă cu fetele la mall, la cafenea, îi mai place câte un băiat. Își dorește și ea haine precum ale fetelor de vârsta ei, își dorește telefon modern. Tot ceea ce au și fac celelalte colege de școală”.

Aceleași surse au dezvăluit că Adriana Iliescu nu este foarte permisivă cu fiica ei: „Mama ei, însă, nu este foarte permisivă, o ține foarte din scurt, vrea ca fata tot timpul să stea să citească. Îi spune că doar femeile culte și educate pot ajunge cineva în viață. Eliza visează să meargă într-o tabără cu fetele… Adrianei Iliescu i se par dovezi de rebeliune toate aceste pretenții ale fiicei. De aceea au tot timpul conflicte. Fata se simte ca ținută într-o colivie”.

Foto – Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter