Criminali în libertate: Top 4 ucigaşi care au scăpat de închisoare

De Diana Zagrean, pe

În general, criminalii ajung pe mâna dreptăţii şi la închisoare. Există, însă şi cazuri în care justiţia dă greş, criminalii sunt fie lăsaţi liberi, fie primesc pedepse foarte mici. Iată câţiva criminali care au scăpat printre urechile acului de închisoare şi sunt liberi, în ciuda faptului că au omorât pe cineva.

Casey Anthony: Găsită nevinovată de uciderea fetiţei ei

Poate cea mai detestată femeie din Statele Unite, Casey Anthony şi-a lăsat fetiţa de 3 ani nesupravegheată timp de 31! de zile, în timp ce petrecea, participa la concursuri de frumuseţe şi mergea la shopping. După ce micuţa a fost găsită moartă în pădurea de lângă casa familiei Anthony, femeia a fost trimisă în judecată.
În ciuda dovezilor care arătau nu numai neglijenţă crasă, dar şi încercări de a ascunde cadavrul (o păturică în maşină, maşina mirosea a descompunere), femeia a fost găsită nevinovată de juriul de la proces. Procurorii adunaseră peste 400 de dovezi şi 90 de martori, dar juriul a decis într-o singură zi că femeia ar fi putut să nu ştie unde este copilul.

Vince Neil: Cântăreţul care şi-a ucis cel mai bun prieten e liber

Vocalul trupei de rock Motley Crue a plecat într-o noapte de la o petrecere, împreună cu cel mai bun prieten al lui, toboşarul Nicholas „Razzle” Dingley şi alte două persoane, să mai cumpere băutură. A pierdut controlul volanului din cauza alcoolemiei şi a făcut accident.
Prietenul lui a murit pe loc, iar ceilalţi doi pasageri au avut leziuni permanente pe creier. El nu a păţit nimic şi s-a ales doar cu 15 zile la închisoare, 5 ani pe cauţiune şi 2 milioane de dolari despăgubiri familiilor.
Citeşte şi Şocant: Top 4 ucigaşi în serie scăpaţi în libertate. Vezi unde sunt
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter