Cum a reușit o femeie să folosească pe ascuns contul de pe o platformă online al fostului iubit

De Unica.ro, pe
O femeie a găsit un mod de-a dreptul ingenios de a folosi abonamentul de pe o platformă online plătit de fostul iubit, fără ca acesta să își dea seama. 

Platforma online are opțiunea ca un abonat să-și împartă contul cu oamenii dragi, dar bărbatul nu aștepta ca după despărțire fosta iubită să găsească o metodă ingenioasă să îi folosească în continuare parola pentru a se uita la filme și seriale, fără ca el să își dea seama, potrivit știrileprotv.ro.

Timp de două luni aceasta a folosit contul fără ca nimeni să observe asta. Ea a înlocuit numele afișat al utilizatorului cu „Setări” și a setat o poză cu pictograma clasică de încărcare.

Citește și: O femeie își dă în judecată fostul iubit dintr-un motiv incredibil

O femeie și-a făcut apariția la nunta fostului iubit. Cum au reacționat mirii

Cel care a descoperit acest lucru a fost fratele fostului iubit, care a postat ulterior întâmplarea pe Twitter: „Fosta iubită a fratelui meu a furat în ultimele două luni contul de Netflix, ascunzându-și contul sub numele de Setări. Sincer, nici nu sunt supărat. Sunt doar dezamăgit de mine că am crezut că un cont numit Setări ar fi cu adevărat secțiunea de setări a Netflix”, a explicat fratele bărbatului, care a adăugat și o fotografie pentru a-și susține povestea.

Sursă foto: shutterstock.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter