Cum atragi energia pozitivă în casa ta

De Amelia Matei, pe
Lumina soareului și aerul proaspăt te ajută să purifici mediul în care trăiești și să îți umpli locuința cu energie pozitivă. Vezi care sunt alte metode care te ajută să te simți bine acasă.

Energia din locuința ta se reflectă în personalitatea membrilor familiei tale, de aceea trebuie să te asiguri că sunteți înconjurați de lumină. Dacă nu crezi că energia este ceva real, gândește-te la momentele în care te cerți cu cineva drag. În acele momente, poți simți o tensiune în casă, ce nu dispare decât atunci când faceți pace, potrivit steptohealth.com.

Citește și: Cum alungi piaza rea și scapi de ghinioane

Este posibil să obții un echilibru al energiei din locuință, mai ales în momentele stresante. Pentru a realiza asta, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să ai o atitudine bună, apoi să urmezi câțiva pași simpli.

Cum lupți cu energia negativă

Nu trebuie să depui eforturi foarte mari pentru a înlătura energia negativă din locuința ta. Este foarte important să îți cureți ușile și geamurile, pentru că pe acolo intră atât energiile bune, cât și cele rele. Pentru asta, amestecă apă cu oțet, suc de lămâie, pietre de cuarț alb și tămâie. Această soluție trebuie să stea peste noapte în lumina lunii, apoi pulverizeaz-o pe geamuri și uși. Dacă îți rămâne ceva, curăță alte zone din casă, apoi lasă piatra de cuarț alb într-un colț.

Citește și: 18 plante de apartament care purifică aerul, după datele NASA

Când lași mizeria și praful să se adune, permiți energiei negative să intre în locuința ta. Este important să faci curățenie generală măcar o dată pe săptămână și fii sigură că elimini murdăria din fiecare colț. Dă mobila la o parte, șterge întrerupătoarele, schimbă lenjeria și lasă aerul proaspăt să intre în locuință.

Lumina soarelui și aerul proaspăt sunt cei mai buni purificatori ai locuinței și îți aduc energie pozitivă. Deschide geamul în fiecare dimineață și lasă-l așa până pleci de acasă, pentru a purifica atmosfera.

Fructele proaspete sunt delicioase, sănătoase și nu ar trebui să îți lipsească din alimentație. Pe lângă aceste beneficii, au rolul de a atrage energii pozitive și de a lupta împotriva energiilor negative. Pune-le într-un coș în camera de zi sau într-un loc în care știi că se păstrează proaspete mai mult timp. Nu ezita să te înfrupți din ele de câte ori ai poftă de ceva bun.

Și plantele te ajută să purifici aerul din locuința ta. Busuiocul, iasomia, trandafirii, menta, rozmarinul sunt alegeri foarte bune și te ajută să elimini energiile negative.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter