Delia, Andra, Horia Brenciu și Carla`s Dreams, pe scena festivalului Cerbul de Aur 2018

De Oana Savin, pe
Mai mulți artiști au anunțat că vor susține recitaluri pe scena Cerbului de Aur 2018, ce va avea loc în Piața Sfatului din Brașov, între 29 august și 2 septembrie, informează Televiziunea Română.

Pe scena din Piața Sfatului vor mai performa trupa The Motans, The Humans, care a reprezentat România la Eurovision anul acesta, precum și saxofonistul Flavius Teodosiu.

De la festival nu vor lipsi nici Delia, Loredana, Horia Brenciu și Carla`s Dreams. La această ediție Cerbul de Aur vor fi invitați și artiști din străinătate, ale căror nume încă nu au fost dezvăluite.

La cea de a 18-a ediție a concursului internațional de muzică s-au înscris 111 soliști din 22 de țări precum Italia, Suedia, Marea Britanie, San Marino, China, Israel, Turcia, Germania, Franța și Moldova.

Între 12 și 18 iulie, juriul festivalului va alege 15 artiști care vor concura pentru premiile în valoare de 65.000 euro.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. La festival au participat, de-a lungul timpului, Diana Ross, Julio Iglesias, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Ricky Martin, Pink și Patricia Kaas.

Citește și: Trupa Vunk promite că vara asta va fi “Aoleo, ce bine!”

Citește și: Un bărbat și-a dat soția în judecată după ce s-a certat cu ea și s-a aruncat din mașină

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter