Expoziția “Melancolia” te ajută să te redescoperi în profunzime

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 octombrie 2019, 15:57
“Melancolia”, o expoziție de fotografie încărcată de sensibilitate, semnată Aurelia Paraschiv, poate fi admirată zilele aceste la Muzeul de Artă Constanța.

Aurelia Paraschiv se află la prima expoziție personală de fotografie. Lucrările alese pentru a fi expuse reprezintă un “monolog” deloc stingher, la capătul căruia se află fiecare dintre privitori, oglindindu-se și descoperind cu tandrețe frânturi de memorie, o memorie comună și esențială, despre trecere, anotimpuri, pierderi, reîntoarceri la sine.

Fotografia a însoțește mereu pe Aurelia Paraschiv, reprezentând o manifestare firească, o extensie hipersensibilă a personalității sale, o formă de libertate, dar și de „captare” a trăirilor umane.

“Este un jurnal de fotografii, așa aș descrie această colecție de fotografii. Sunt clipe dilatate, oameni și sufletul meu transpus secvențial prin acest ochi magic al aparatului de fotografiat, care dezvăluie și ne dezvăluie”, spune autoarea lucrărilor.

Iubitorii de artă și frumos, în general, pot vizita expoziția “Melancolia”, semnată Aurelia Paraschiv,  la Muzeul de Artă Constanța, până pe 30 octombrie.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter