Gino Manzotti & Maxx lansează piesa Matado, cu un sound diferit și energie de vară

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Gino Manzotti & Maxx își surprind fanii cu un nou sound și cu o piesă care, cu siguranță, va fi ascultată pe repeat. „Matado“ e melodia care prelungește vara, aduce energie și un vibe care te duce imediat cu gândul la party și te invită la dans.

Piesa a fost compusă de Alex Pelin, scrisă de Maria Voiculescu, Alex Pelin și Andy Platon, iar producția este semnată de Gino Manzotti, Alex Pelin și George Sava.

Vezi și: EXCLUSIV. Ana Morodan: „Lumea mă întreabă ce fac ca job!“. Ce le răspunde vedeta

Gino Manzotti & Maxx – „Matado“

Matado este o piesă diferită de stilul Dj Project. Este o piesă perfectă pentru piața internațională, însă totodată binevenită pentru România“, au spus Gino Manzotti și Maxx.

Cu un clip senzual și vibrant, semnat de Alex Ceaușu, piesa „Matado“ te face să-i dai play și te aduce rapid în ritmul ei provocator.

De 20 de ani, Dj Project lansează piese care devin hituri și sunt fredonate de milioane de oameni, fiind cea mai de succes trupă din România. Melodia „Slăbiciuni”, lansată anul acesta în colaborare cu Andia, este una dintre cele mai ascultate melodii din țară, ocupă primele locuri în topurile radiourilor și are aproape 26 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter