Revista Unica de mai, mai aproape de tine: un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Miercuri, 06 mai 2020, 19:39
Revista Unica de mai este acum mai aproape de tine prin noul format digital, putând fi răsfoită în mod gratuit de pe orice dispozitiv.

Revista Unica de mai se află deja la punctele de difuzare a presei și poate fi comandată și online, cu livrare prin curier, însă acum poate fi accesată și în format digital, gratuit, de către oricine nu are acces la formatul fizic al acesteia.

Ediția de mai a revistei este despre realitatea prin care trecem acum, chiar dacă nu este cea la care am fi visat la începutul anului, când încă ne șlefuiam rezoluțiile pentru anul care se întindea promițător în fața noastră.

Dacă vrei să descoperi ce surprize ți-am pregătit în acest număr, continuă să citești. Dacă dorești să accesezi direct ediția digitală a revistei, găsești link-urile necesare la finalul articolului.

Unica de Mai îți arată femeile care, în miezul epidemiei, nu încetează să facă fapte bune

Pe coperta revistei o avem pe Andreea Marin, pe care noi o vedem ca o zână a faptelor bune. În această perioadă în care mulți oameni se odihnesc acasă alături de familie, Andreea a pus viața personală pe planul doi și a organizat patru convoaie umanitare cu materiale în valoare de peste 800.000 de euro, care constituie un ajutor extrem de necesar în miezul crizei iscate de epidemia de coronavirus. Ea ne-a povestit totul într-un interviu exclusiv.

Pe lângă Andreea, în ediția de mai a revistei vei găsi interviuri și cu Melania Medeleanu, care a oferit mai multă vizibilitate ONG-urilor care aveau nevoie de asta și care a dat o mână de ajutor la ridicarea unui spital, precum și cu Carmen Uscato și Oana Gheorghiu, fondatoarele de la Asociația Dăruiește Viață, care ridică, la rândul lor, un spital nou pentru pacienții infectați cu noul coronavirus.

Oamenii de pe primul front din lupta cu coronavirus, în ediția de mai a revistei Unica

Tot în acest număr vei găsi un material despre cadrele medicale care luptă pe primul front cu epidemia de coronavirus din România. Ele ne-au povestit ce înseamnă epidemia când porți un halat alb, noul tău cămin devine un hotel și îți vezi familia doar prin ecranul telefonului sau tabletei. Poveștile lor ne amintesc că, în lupta cu inamicul nevăzut, cadrele medicale rămân, totuși, oameni.

De asemenea, în Unica de mai vei descoperi lecțiile izolării pe care le-au învățat membrii echipei „România, te iubesc”. Aceștia au suspendat pe termen nedefinit filmările la reportajele emisiunii, însă continuă să ajute echipa Știrilor Pro TV cu relatări despre cum criza iscată de coronavirus ne afectează pe fiecare dintre noi.

Redescoperim frumusețea de acasă în ediția de mai a revistei

În timpul epidemiei de coronavirus din România, nu trebuie să uităm de noi. Poate că frumusețea și moda pot părea preocupări frivole în această perioadă – dar orice metodă prin care ne putem domoli anxietatea este binevenită. Astfel, în ediția Unica de mai poți redescoperi frumusețea de la tine de acasă, dar și piese ale designerilor români.

Sperând că ți-am stârnit suficient curiozitatea pentru a descoperi pe cont propriu ce alte surprize am mai pregătit în numărul de mai al revistei Unica, te lăsăm pe tine să decizi. Așadar, dacă te încearcă curiozitatea, găsești revista în chioșcul electronic de reviste marca Ringier, alături de edițiile anterioare de anul acesta, la link-ul următor: magazines.ringier.ro.

În cazul în care dorești să răsfoiești direct ediția de mai, o poți face aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter