Un bărbat a slăbit 50 de kg într-un an, după i s-a spus că va muri din cauza obezității. Cum arată acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 septembrie 2020, 17:29
Un bărbat din Marea Britanie care cântărea 150 de kg a pierdut o treime din greutatea corporală într-un singur an. El și-a schimbat stilul de viață după ce a fost avertizat că va fi „mort în zece ani” dacă nu slăbește. 

Tom McGuiness, în vârstă de 32 de ani, este de nerecunoscut după cele 12 luni în care a lucrat din greu la sala de fitness pentru a scăpa de kilogramele în plus. Bărbatul a povestit că greutatea lui a început să scape de sub control în urmă cu patru ani, când a pierdut un unchi, ceea ce a declanșat anxietate și depresie. Mai mult, el obișnuia să mănânce fast-food și să bea cel puțin 12 halbe în timp ce urmărea rugby-ul în weekend, iar cu acest stil de viață a ajuns să cântărească 150 de kilograme. 

Citește și: O femeie a slăbit 45 de kilograme renunțând la un aliment

Cum a slăbit bărbatul 50 de kilograme

Însă transformarea sa a început după o vacanță în Spania, unde a mers împreună cu un prieten. Tom McGuiness s-a străduit să urce treptele unui castel, iar prietenul lui, Mike Brown, l-a auzit gâfâind și l-a încurajat să renunțe la alimentele grase și să facă mișcare.

Mike i-a interzis să ia gustări între mese și îi trimitea mesaje-text în fiecare zi la începutul programului de antrenament pentru a se asigura că Tom mănâncă lucrurile potrivite.

Acum, bărbatul merge la sala de sport de cinci ori pe săptămână și are o dietă echilibrată. În prima săptămână a slăbit câteva kilograme, iar schimbarea a uimitoare, astfel că și-a dorit să continue și să facă ceva să se mențină în formă.

Citește și: A fost părăsită de soț pentru că era prea grasă, dar s-a răzbunat și a slăbit drastic. Cum arată acum

“Mike mi-a salvat viața, chiar m-a inspirat să mă pun în formă. Aș fi fost mort în câțiva ani, dacă aș fi continuat drumul pe care mergeam. Am început să sufăr de anxietate și nu am vrut să fac nimic sau să ies. Mama și tatăl meu îi sunt foarte recunoscători lui Mike și pentru ceea ce a făcut pentru mine, deoarece au văzut o mare schimbare în mine”, a povestit Tom McGuiness, potrivit birminghammail.co.uk.

Tom și-a schimbat chiar și locul de muncă, unde nu era deloc activ, pentru a desfășura o activitate care să se potrivească cu noul său stil de viață.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Tom McGuiness înainte și după ce a slăbit. 

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter