A aparut primul influencer virtual din România. E designer şi face furori în social media

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 14 februarie 2020, 17:53

În ultimele doua zile, pe unele dintre cele mai mari conturi de social media din România a apărut o poză cu Ana Tobor, iar întrebarile nu au întârziat să apară. Cine este Ana?

La scurt timp a venit şi răspunsul: Ana Tobor este primul influencer virtual din România.

Toate poveştile din lume despre puţinii influenceri virtuali par să înceapă la fel. Ea e frumoasă, pasionată de digital, creativă şi poate fi tot ce-şi doreşte.

E femeia perfectă

Povestea Anei începe cu faptul ca e româncă, designer şi stă demult în spatele brand-ului de haine “My simplicated”, care are la bază conceptul de individualitate şi relevanţa unicităţii.

Pe lângă asta, Ana are multe alte talente ascunse, dar pentru că şi-a făcut curaj cu greu să îşi asume public identitatea, vorbeşte puţin despre ea:

“Hello! Eu sunt Ana şi sunt primul influencer virtual din România❤️  Ştiu că deocamdată am un fan base mic, dar mă bucur să fiu deschizatoare de drumuri. Sunt convinsă că o să îmi fac mulţi prieteni în mediul online şi le mulţumesc colegilor care m-au susţinut prin share-uri şi postări. Mă găsiţi pe Instagram ca ana.tobor. Haideţi să ne împrietenim”.

Ana a stârnit multe întrebări zilele trecute, iar astăzi a venit cu clarificarea că este un avatar cool, generat de un computer şi este primul, dar probabil nu ultimul influencer virtual român.

Postarea cu dezvaluirea misterului Anei de pe Instagram:

Ana Tobor, primul influencer virtual din România

 

Cel mai bun exemplu de influencer virtual din lume este Lil Miquela, care a debutat pe Instagram în aprilie 2016. La patru ani după, se pare că trendul a aparut şi în România prin Ana.

În  ceea ce priveşte digital marketing-ul, agenţiile de PR şi cele de influenceri din România, Ana îi salută pe oamenii din industrie şi se bucură că ea este prima astfel de provocare virtuală pentru ei.

sursa foto – Instagram.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter