Mesaje de Sfântul Andrei. Urări și felicitări pentru cei dragi

De Adina Zamfir, pe

Este 30 noiembrie și îl sărbătorim pe Apostolul Andrei, ocrotitorul României. În zi de mare sărbătoare și bucurie, iată ce mesaje de Sfântul Andrei poți trimite celor dragi, cu urări de bine, sănătate și iubire!

Să ne amintim din timp să trimitem mesaje de Sfântul Andrei, pline de dragoste și afecțiune, celor mai importanți oameni din viața noastră care poartă numele marelui apostol creștin.

Cuprins


Tuturor celor care poartă numele de Andrei sau Andreea, să le dăruim un gând bun și să le trimitem un mesaj și pe telefon, chiar dacă le pregătim cadouri din suflet! Și nu uita să pui grâu la încolțit și pentru Andrei sau pentru Andreea în dimineața acestei zile.

Mesaje de Sfântul Andrei pentru soț, soție, iubit și iubită

Mesaje de Sfântul Andrei. Urări și felicitări pentru cei dragi

Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani cu fericire! La multi Ani Andrei/Andreea!

La Multi Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea, așa tu luminezi viața mea! Te iubesc!

Este minunat să știi că cineva te iubește, că cineva se gândește la tine, că cineva are nevoie de tine… dar este și mai frumos să știi că există cineva care nu ți-a uitat niciodată ziua. La Mulți Ani Andrei/Andreea!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viață mult noroc și multă bucurie! La Mulți Ani cu dragoste!

Andreea/Andrei îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros “La mulți ani!” cu mult dor.

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău și de aceea este o zi specială! La Multi Ani!

Felicitări dragul meu/draga mea cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La multi ani în cântec de clopoței de bucurie!

Mesaje de Sfântul Andrei pentru frați, prieteni și colegi

La multi ani, dragă Andrei! Să ai parte numai de împliniri, iar viata să îți fie o eternă sărbătoare!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

Cu ocazia zilei Sf. Andrei, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Mesaje de Sfântul Andrei. Urări și felicitări pentru cei dragi

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.

Felicitari cu ocazia aceastei zile! Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei!

La multi ani și fie ca Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!

Iâi urez „La mulți ani” pentru ca porți acest nume și fie ca Sfântul Andrei să-ți coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Andreea, îți urez să ai o viață senina ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate și un sincer La multi ani!

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători! La mulți ani, Andrei/Andreea!

De ziua numelui tău, cele mai frumoase dorinte să devina realitate. La multi ani, Andrei!

Apostulul Andrei să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie in suflet și să fie intotdeauna cu tine! La mulți ani!

La Mulți Ani, Andrei! Îți doresc să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

Numele de Sfântul Andrei. Cui trimitem mesaje de Sf. Andrei

Numele Sfântului Andrei este foarte popular în România, apostolul Andrei fiind nu doar ocrotitorul României ci și unul dintre cei mai iubiți sfinți. Află ce semnificație are numele Andrei și ce nume se sărbătoresc de Sfântul Andrei, fiind derivate o mulțime de diminutive și nume îndrăgite.

Peste 800.000 de români poartă numele Sfântului Andrei, fiind aproape în mod egal purtat și de femei și de bărbați. Andrei și Andreea sunt principalele nume care se sărbătoresc de Sf. Andrei, dar de la aceste nume au fost derivate o mulțime de nume de alint sau nume mai scurte, deosebit de frumoase.

Vezi și ce nume se sărbătoresc de Sfântul Andrei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter