Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Nicolae. Urări și felicitări pentru Nicolae și Nicoleta

De Adina Zamfir, pe Ultimul update Duminică, 06 decembrie 2020, 13:53

Pregătește cele mai frumoase urări și mesaje de Sfântul Nicolae pentru cei dragi și pentru colegii tăi care poartă acest nume. Mâine se vor sărbători toți creștinii cu numele de Nicolae, Nicu, Nicolas, Niculiță, Nicoleta, Nicolle, Niculina și Nikki. Tot în această zi se mai sărbătoresc și cei cărora le spunem pe scurt Laie sau Nico, pentru că tot de la Nicolae provine și numele lor.

Pentru toți cei dragi și pentru cunoscuții care se sărbătoresc mâine, am ales câteva dintre cele mai frumoase mesaje de Sfântul Nicolae.

Îți trimit cele mai frumoase mesaje de Sfântul Nicolae, îţi doresc multă sănătate, fericire şi nu în ultimul rând multă bucurie în viaţă!!! Să fii iubit şi să ai parte numai de lucruri frumoase!!!!

La mulți ani și spor în toate, cu belșug și sănătate! Să trăiești, Nicolae/ Nicoleta!

Iți doresc ca Sfântul Nicolae de azi să îți împlinească o parte din vise, iar pe celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… cu multă dragoste!

Sfântul Nicolae a venit, cizmele ți-ai pregătit? Să primești în ele, toate săruturile mele!

Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae îți urez un călduros “La Mulți Ani”!

Să fii cuminte că poate se întoarce Sfântul Nicolae din drum! Îți doresc ca aceasta perioadă să îți aducă și ție multe zâmbete de la oamenii din jurul tău și să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumină în suflete și multă sănătate!

Un gând bun de Sfântul Nicolae!!! Fie ca toate dorințele să vi se împlinească! Să ai parte de tot ce-ti dorești, să fii fericit cu cine-ți dorești, să fii sănătos și să fii iubit cum te iubesc eu.

Mesaje de Sfântul Nicolae pentru cei mai dragi oameni

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros LA MULȚI ANI, multa sănătate multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi.

In aceasta sfântă zi, iți doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor si fie ca Sf. Nicolae sa te călăuzească mereu in viată. LA MULȚI ANI !

De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi sa te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magica, iar fericirea sa te ia in brațele ei in acest moment special!

Sper ca Sărbătorile de Iarna, in special cea de Sf. Nicolae, sa ne aducă lumina si fericire, înțelepciune si speranța si sa ne facă mai buni, sa ne ajute sa dăruim tot ce avem mai bun familiei, prietenilor si celor apropiați, dar si celor in nevoie!

Azi, de Sfântul Nicolae îți doresc tot ce e mai bun pentru tine. Iți doresc ca aceasta perioada sa iți aducă multa zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău si sa poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina in suflet si multa fericire!

Urări și felicitări de Moș Nicolae

 Dacă ești supărat, Moş Nicolae nu-ţi va aduce nimic….  Înnoieşte-ţi sufletul tău bun, aşa cum îl ştiu eu şi trăieşte câteva momente de fericire şi mulţumire… şi uită-te în ghetuţe… ai să găseşti un gând bun de la mine… Te sărut!

Printre fulgi de nea, m-am strecurat aseară la tine în căsuţă, să-ţi las un dar simbolic în ghetuţă, dar te-am văzut dormind şi atunci ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz.

De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.

Cremă de pantofi, perie de lustruit, ghete noi. Păcat că nu ai fost cuminte! Mulţumeşte-te cu mine!

Surpriză! Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic. Doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald în suflet.

Mi-am pus cizmuliţele la geam, te aştept! Vrei să fii tu Moş Nicolae anul asta? Hai, te rog!

Ho,ho,ho – aţi fost cuminţi dragii moşului? Aţi curăţat cizmuliţele frumos, le-aţi parfumat (ca să nu leşine moşul) şi le-aţi pus la uşă? Ia să spuneţi acum – cine a fost cuminte şi a primit cadouri şi cine nu?

Moș Nicolae să îți umple cizmulițele doar cu bucurii, noroc și succese!

Este noaptea lui Moș Nicolae, așa că pregătește-ti ghetuțele. În primul rând spaaalăă-leeeeeeee!

Pune-ți ghetuțele la ferestre! Moș Nicolae e în drum spre tine!

Dacă ai fost cuminte anul acesta, Moș Nicolae sigur nu te va ocoli!

Cizmulițe lustruite îl așteaptă la fereastra! Haide, fugi și îi deschide, vine bucuria noastră!

Moș Nicolae e pe drum. Am auzit că ai fost cuminte și ar fi păcat să te prindă Moșu cu ghetuțele nelustruite…

Lustruiește-ti cu mare grija ghetele si așază-le la ușa! Diseară vine Moș Nicolae!!!

Să trăiți, să înfloriți,
Și întotdeauna să fiți cuminți,
Cadouri multe să primiți,
În papuceii lustruiți!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter