Wyclef Jean şi alţi artişti împuşcaţi care au supravieţuit

De Unica.ro, pe

Mick Jagger, Bob Marley sau 50 Cent sunt doar câteva nume care s-au aflat, şi pe afişul faimoaselor festivaluri, dar şi în vizorul lunetiştilor. Se prea poate să fie vorba
de gusturi muzicale diferite ale fanilor sau poate că artiştii nu prea dau autografe, dar victimele atentatelor de asasinare ar fi putut să moară şi din motive mult mai absurde de atât.

Wyclef Jean, înlăturat de opoziţie de la candidatura Haiti

Despre tentativele de asasinat asupra personalităţilor influente din istorie – John F. Kennedy, Martin Luther King Jr. sau Mahatma Gandhi – este clar că ipotezele nu indică „locul sau momentul nepotrivit”.

Dar ce au avut oare cu Wyclef Jean care cântă hip-hop, victima unei tentative de asasinare, după ce a fost împuşcat în mână zilele trecute.

Poate te întrebi de ce fanaticii au receptat mesajul hitului „Killing Me Softly” abia acum, după 15 ani de la lansarea lui? 

Oricât de sinistru ar suna, moartea pasiunii nu se arată doar atunci când fanii nu agreează refrenul unui single. Wyclef Jean s-a născut cu muzica în sânge, dar cum „The Fugees” nu prea se mai bucură de popularitate, artistul s-a gândit să schimbe scena muzicală cu cea politică.

Numai că fanii din opoziţie nu au fost de acord cu candidatura acestuia la preşedinţia Haiti.

Ibrahim Tatlises, disputa fanilor turci şi kurzi

În cazul cântăreţului turc fanii nemulţumiţi, cel mai probabil, i-au pregătit acestuia o ambuscadă sângeroasă de amploare. Nu se ştie sigur din ce tabără fac parte – turcă sau kurdă -, pentru că, potrivit unora, toţi sunt susţinători unilaterali ai celebrului artist, pe care îl ascultă la iPod chiar şi atunci când se află într-o răfuială armată împotriva celorlalţi.

50 Cent şi versurile lui compromiţătoare

Despre Fitty sau Curtis Jackson, pe numele său adevărat, se poate spune că a avut o întâlnirea de gradul 0 cu lumea de dincolo, pentru că el chiar a văzut moartea cu ochii.

În mai 2000, rapperul a fost împuşcat de nouă ori. Chiar aşa, nu mai puţin de nouă gloanţe l-au răpus pe influentul artist – în mână, braţ, piept, picior şi obraz – dintre care, în mod miraculos, niciunul nu a fost mortal. …Faptul că încă mai susţine concerte în faţa muritorilor i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă acesta nu a fost cumva „reconstruit” de doctorul lui Robocop.

În mare parte, versurile hip-hop ale artistului vorbesc despre viaţa sa dar şi despre viaţa altora, care omoară, fură sau se droghează, ceea ce s-a dovedit a fi neinspirat. Ascultă aici una dintre ele.

Mick Jagger, salvat de furtună

Despre solistul legendarei „Rolling Stones” ştim sigur că nu este meteo dependent, pentru că acesta îşi datorează însuşi viaţa forţelor naturii…

Povestea incredibilă despre vijelia care i-a salvat viaţa în timpul unei tentative de asasinat care l-a avut drept ţintă a fost ecranizată într-un documentar care ar putea fi cu succes adăugată la lecţiile de supravieuţire ale lui Bear Grylls.

În urmă cu mai bine de 40 de ani, solistul a fost salvat de o furtună care ar fi împiedicat ambarcaţiunea criminalilor să ajungă la ţărm, deşi membrii Hells Angels, suspecţi în acest caz,sunt văzuţi adesea pe motociletele lor marca Harley-Davidson, fiind cea mai cunoscută comunitate americană de motoclişti, preferând printre altele, marca Harley-Davidson.

Este foarte posibil ca gândul criminal să fi pornit din cauză că trupa nu a mai acordat acestora bilete gratuite în tribuna vip-urilor, după ce membrii Hells Angels i-au făcut felul unui fan Rolling Stones.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter