MTV Europe Music Awards 2012: Vezi cine sunt câştigătorii

De Diana Zagrean, pe

Cea de-a 19-a gală MTV Europe Music Awards (EMA), care a avut loc duminică seară, la sala Festhalle din Frankfurt, în Germania, şi-a desemnat câştigătorii. Vezi cine sunt ei.
Nominalizată la cinci categorii de premii, artista americană de muzică country pop Taylor Swift a obţinut trofeele pentru cea mai bună cântăreaţă, cea mai bună interpretare live şi cel mai bun look, potrivit Mediafax.
Unul dintre cei mai populari artişti ai momentului, coreeanul Psy, a câştigat premiul pentru cel mai bun videoclip cu piesa „Gangnam Style”. Psy a cântat celebra piesă şi a promis un album în limba engleză.
Gangnam Style” are peste 670 de milioane de vizualizări pe YouTube şi un număr record de 4,9 milioane de „like-uri” pe Facebook, de când a fost lansat, în luna iulie.
Rihanna, nominalizată la şase categorii, a plecat acasă cu mâna goală.
Justin Bieber, recent despărţit de iubita lui, Selena Gomez a obţinut şi el trei premii, pentru cel mai bun cântăreţ, cel mai bun artist pop şi cel mai bun concert.
Canadianca Carly Rae Jepsen a câştigat premiile pentru cel mai bun cântec („Call Me Maybe”) şi premiul pentru la categoria Best Push. Ea i-a mulţumit lui Justin Bieber pentru sprijinul oferit şi încurajări.
Pe lângă Psy, la gala prezentată de top modelul german Heidi Klum au mai cântat Rita Ora, Taylor Swift, Alicia Keys, Killers, No Doubt şi Carly Rae Jepsen.
Cântăreaţa Whitney Houston, care a decedat în februarie, la vârsta de 48 de ani, a fost onorată postum cu titlul Global Icon. Este pentru a treia oară când acest titlu, instituit în 2010, este acordat. Anterior au fost onorate cu acest titlu trupele Queen şi Bon Jovi.
La aceeaşi gală au mai fost premiaţi: One Direction (cei mai mulţi fani, cel mai bun debut), Nicki Minaj (cel mai bun artist hip-hop), David Guetta (cel mai bun artist electronic), Han Geng (cea mai bun artist global), Lana Del Rey (cel mai bun artist alternativ), Linkin Park (cel mai bun artist rock).
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter