O femeie a fost dată în judecată după prima întâlnire, din cauza unui sărut

De Unica.ro, pe
Bărbatul care a dat-o în judecată susține că aceasta a fost neglijentă și l-a sărut la prima întâlnire, deși știa că are herpes. Acesta îi cere despăgubiri în valoare de 130.000 de lire. 

Cei doi s-au cunoscut pe un site de matrimoniale în mai 2019 și după ce au vorbit zilnic s-au întâlnit în Londra în iulie, anul trecut. Martin Ashley Conway, un antrenor de fitness în vârstă de 45 de ani, susține că la câteva zile după prima întâlnire a început să aibă simptome asemănătoare gripei și ulcerații bucale, „extrem de chinuitoare”, potrivit dailystar.co.uk.

Acesta a povestit că nu a mai putut să mănânce din cauza durerii, iar medicii l-au diagnosticat cu virusul herpes simplex. Bărbatul a primit tratament, dar aceasta boală virală este incurabilă. Ulcerațiile dispar după câteva săptămâni, dar pot apărea oricând. Câteva zile mai târziu, Conway a ajuns din nou la spital din cauza unui atac de panică.

Citește online gratuit numărul de iunie al revistei Unica

„Boala mea s-a agravat și nu am putut să mănânc sau să părăsesc apartamentul” a explicat bărbatul.

barbat cu herpes


El o acuză pe femeie pentru că nu i-a spus că are herpes înainte să-l sărute. Acesta îi cere în instanță daune morale de 130.000 de lire pentru că, spune el, experiența a fost una traumatizantă, iar viața personală și cea profesională i-au fost grav afectate. Bărbatul consideră că femeia avea o datorie morală și legală să îl informeze la ce riscuri este expus dacă o sărută și crede că aceasta trebuie să plătească pentru infectarea lui, în urma căreia are nevoie de terapie psihologică.

Citește și: Un bărbat și-a dat soția în judecată după ce s-a certat cu ea și s-a aruncat din mașină

„Nu știam ce implică herpesul, nu am fost niciodată infectat și nu știam cât de contagios este”, a spus Conway.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a respins cererea de despăgubire, iar avocații acesteia cred că vor câștiga procesul.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter