O femeie a suferit un șoc când a intrat într-un restaurant și și-a văzut iubitul „mort”

De Oana Savin, pe
O femeie a suferit șocul vieții atunci când a intrat într-un restaurant și l-a văzut pe fostul ei iubit, despre care credea că a murit.

În urmă cu câțiva ani lui Rachel i s-a spus că iubitul ei a murit, iar aceasta a suferit enorm. Însă, într-o zi, l-a văzut pe acesta în viață, lucrând la un restaurant din Australia.

Tânăra a vorbit despre această bizară situație în care s-a aflat pentru ABC.net.au.

Rachel avea doar 18 ani când a început o relație cu un chef bucătar de la un pub local. Relația era ca orice altă romanță adolescentină și l-a descris pe bărbat ca fiind „foarte drăguț”.

Însă lucrurile au luat o altă turnură când iubitul ei și-a pierdut locul de muncă și a rugat-o să îl împrumute cu câteva sute de dolari pentru a se întreține.

Bărbatul i-a returnat o parte din sumă, însă după câteva luni s-au despărțit, iar acesta a refuzat să îi returneze restul de bani datorați și nu i-a mai răspuns la mesaje.

Lucrurile au devenit și mai ciudate când prietenii lui i-au spus că a început să dispară mobila din casa acestuia.

Mobila nu mai era, patul dispăruse, totul dispăruse”, a spus Rachel.

Povestea inițială era că a plecat la reabilitare în Queensland”, a precizat ea.

Nu a fost complet convinsă de acest lucru dar, înainte de a investiga, mama tânărului i-a dat un mesaj prin care o anunța că fiul ei a murit.

„În retrospectivă pare stupid, dar nu aveam niciun motiv să nu o cred. Dacă te-aș suna și ți-aș spune că mama mea a murit, nu spui dă-mi un certificat de deces”, a explicat femeia.

Rachel a deplâns moartea fostului ei iubit și în cele din urmă și-a urmat viața. Dar, după doi ani, întreaga poveste a fost dezvăluită.

În timp ce revenise în orașul natal cu un prieten, Rachel s-a oprit la un restaurant local unde a fost șocată să descopere că fostul ei iubit nu doar că trăia, dar și lucra acolo.

Înainte de a-l confrunta, lui Rachel i s-a cerut să părăsească restaurantul. Atunci, fata a decis să mergaă la poliție. Dar aceștia nu au reușit să o ajute, susținând că este cuvântul ei împotriva cuvântului lui.

Cea mai mare dorință a lui Rachel era să aibă ocazia să stea de vorbă cu el pentur a afla de ce și-a înscenat moartea.

Aș fi avut câteva întrebări. Una sau două”, a mai spus tânăra.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter