O femeie a devenit verde precum Shrek după un bronz fals

De Oana Savin, pe
Crezi că arăți rău în urma unui bronz fals care nu a ieșit așa cum îți imaginai? Cu siguranță arăți mult mai bine decât Danni Bruce din Marea Britanie care a suferit un șoc când s-a privit în oglindă.

Danni, în vârstă de 20 de ani, a fost șicanată pentru faptul că arăta la fel ca Shrek după ce pielea sa a devenit verde, în urma unui bronz fals ce nu a mers cum trebuia.

La doar cinci minute după ce a aplicat crema autobronzantă, pielea tinerei a prins o culoare total diferită, lăsând-o atât de îngrozită încât nu a mai vrut să iasă din casă.

Citește și: Cum să te bronzezi frumos și sănătos

Am avut un șoc. M-am uitat în oglindă și pieptul meu era verde. Mă ascundeam de toată lumea din casă. Mi-am pus gluga și mi-am trans bluza peste mâini”, povestește Danni.

O femeie a devenit verde precum Shrek după un bronz fals

Deja mi-am urcat fotografiile pe rețelele de socializare, iar oamenii mi-au spus că semăn cu Hulk și Shrek. Oamenii mi-au fotoshopat fața pe corpul Fionei”, a mai spus ea.

De fapt a fost destul de amuzant. Dacă nu rând despre acest eveniment atunci o să plâng. Oricum nu părăsesc casa arătând așa”, a completat tânăra din Nottingham.

Danni a ales culoarea „darker than dark” după ce a utilizat produse mai deschise ce nu au avut rezultatul scontat.

O femeie a devenit verde precum Shrek după un bronz fals

Citește și: Cum aplicăm corect crema autobronzantă

După ce a aplicat bronzul, fata a observat că pielea sa prinde o culoare ciudată, dar nu a putut să se spele întrucât cineva utiliza baia. Rapid, pielea sa a devenit verde. Din fericire, o parte din culoare s-a dus imediat ce s-a spălat, dar o nuanță de verde persistă pe tenul ei.

Culoarea mă face să par că sunt murdară, foarte murdară. Nu aș mai folosi acea culoare niciodată, dar tot vreau să folosesc bronz fals”, a afirmat britanica.

O femeie a devenit verde precum Shrek după un bronz fals

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter